Az életkor előrehaladtával a tükörbe pillantva észrevesszük arcunk változásait. Ez lelkileg megterhelő lehet mindannyiunk számára. Ilyenkor akaratlanul is elgondolkodunk azon, hogy mit tehetünk külsőnk fiatalos megőrzéséért? Még ha az éveket nem is fordíthatjuk vissza, hogyan lehet kifejező és elégedett külsőt öltenünk?

A kozmetikai fogászatban egyre inkább elterjedtté válik a mosoly megfiatalítása. A módszer segítségével az elszíneződött, lekopott, megfakult mosoly visszaállítható eredeti állapotába. Hiszünk abban, sőt, pácienseink bizonyítják, hogy a megújult mosoly segítségével éveket tagadhatunk le a korunkból és a széles és bátor mosolygásnak köszönhetően az elkerülhetetlen öregedés is sokkal kellemesebben telik majd.
Egy igazán szép, harmonikus mosoly elengedhetetlen a fiatalosság, önfeledt mosoly megőrzéséhez!

Milyen tüneteket észlelhetünk magunkon az életkor előre haladtával?

  • Ahogy fent említettük, az évek során a fogak elszíneződhetnek (sőt, az életkor előrehaladtával ez nagyon gyakori), sárgás vagy szürkés árnyalatot ölthetnek.
  • Gyakran elkopnak az élek, emiatt a mosoly zártabb lesz, és ez sok ráncot okoz.
  • A régi, alászuvasodott, csúnya koronák, hidak már elavultak, érdemes ezeket kicserélni.
  • A fogkő, ínygyulladást okozhat, emiatt nem mosolygunk szívesen. Ez is öregíti a megjelenést.
  • Az elhanyagolt, régi fogpótlások, nem megfelelő szájhigiánia miatt akár kellemetlen lehelet is kialakulhat, ez tovább mélyíti „nem mosolygok, rossz kedvem van” ördögi körét.

Fontos infó, hogy képesek vagyunk lelassítani ezeket a hatásokat fogaink megjelenésének élethű megváltoztatásával!

Kozmetikai fogászat a fiatalosabb külsőért

Vannak olyan pácienseink, akik azért keresnek meg minket, mert úgy érzik, hogy elérkezett az ideje mosolyuk megszépítésének!

Milyen módszerekkel tudunk nekik segíteni?

Fogkő eltávolítása:

Az első lépés a szebb mosoly érdekében! A kezelés után a fogak makulátlanul tiszták lesznek! Ezt a tisztaságot otthoni fogmosással sajnos nem tudjuk elérni. A fogkő eltávolítás során eltávolítjuk a lerakódott fogkövet és elszíneződéseket.

Fogfehérítés:

A szép mosoly még szebb akkor, hogyha ragyogó fehér! Itt nem a csempefehér fogakra gondolunk, hanem a természetesen, fiatalosan fehér fogakra! A fogfehérítés lehet otthoni vagy rendelői, illetve ezek kombinációja. Bármelyiket választja páciensünk, mindenképpen kontrollált körülményeket és utasításokat nyújtunk a fogfehérítő alkalmazására vonatkozóan, ezért biztonságban érezheti magát. Az eredmény pedig magáért beszél!

Fogtömések és fogpótlások – héjak, betétek, koronák

Az igazán szép mosolyt egészséges fogak alkotják!
A kozmetikai fogászatban arra törekszünk, hogy olyan töméseket és fogpótlásokat készítsünk, melyek tökéletesen illenek a szájba, a többi fog közé! Ezért különböző fájdalommentes eszközöket alkalmazunk, a lehető legjobb fogtechnikus mesterekkel dolgozunk együtt és időt adunk arra, hogy a pótlásokat bepróbáljuk a szájba.
Mind szín, mind forma és illeszkedés szempontjából tökéletesnek kell lenniük!

Hiányzó fogak pótlása

A hiányos mosoly máris éveket öregít rajtunk!
Fog implantátum segítségével, vagy hidak alkalmazásával pótoljuk a hiányzó fogakat, melyek a mosoly zónába esnek.
Abban az esetben, ha lényeges számú fog hiányzik, esetleg teljes fogatlansággal állunk szemben, részleges vagy teljes fogsorokat készítünk.
Érdemes átgondolni, hogy a meglévő fogsor mennyire illeszkedik a szájba, elégedettek vagyunk-e vele? Ma már lehetőség van implantátumon rögzülő, kivehető műfogsor készítésére is, hogy a rágás magabiztos legyen.

Érdemes belevágni az öregedés elleni küzdelembe?

Igen, és sosem késő elkezdeni!
A Mosoly Dental Kozmetikai Fogászaton dolgozó lelkiismeretes és szakmailag ambiciózus, maximalista csapatunk célja, hogy annak is segítsünk örömmel mosolyogni, akinek most nyílik lehetősége arra, hogy elkezdjen foglalkozni a mosolyával, fogaival – mert ő is megérdemli!

Pácienseink, akik megújult mosollyal jutalmazták meg magukat:

elotte-utana-teljes-szaj-porcelán-hej-mosolydental-4
elotte-utana-teljes-szaj-porcelán-hej-mosolydental
elotte-utana-teljes-szaj-porcelán-hej-mosolydental-3
elotte-utana-teljes-szaj-porcelán-hej-mosolydental-2

Küldjön nekünk üzenetet!


    Ezt az oldalt reCAPTCHA és a Google védi!
    Adatvédelmi irányelvek Általános Szerződési Feltételek