Minél több fog kezelését érinti az új fogpótlás (korona, héj, híd, fogsor), annál nagyobb kihívást jelent, hogy a készülő fogpótlás az esztétika mellett funkcionálisan is tökéletesen helyt álljon.

Mit jelent az, hogy a fogpótlás funkcionálisan jól működik?

1. Az ideálisan beállított fogpótlás kényelmes. 2. Ideális a magassága, nem változtatja meg a harapási magasságot, csak akkor, ha az kifejezetten szükséges, pl. erősen lekopott (abradált) fogak esetén 3. A harapás kiegyensúlyozott, a szemközti (alsó és felső) állcsont között előírás szerint megvalósul. 4. Nem módosítja (csak akkor, ha szükséges) az állkapocs ízület pozícióját, ideális mozgáspályáját 5. Állkapocs ízületi probléma esetén a jól beállított fogpótlások segítségével enyhülhetnek vagy akár el is múlhatnak a panaszok. 6. A helyesen elkészített fogpótlás tartós és strapabíró lesz.

Hogyan segíti a tökéletes fogpótlás megvalósítását és a fogorvos munkáját az arcíves harapás regisztráció?

Fontos kiemelnünk, hogy az arcíves harapás beállítása személyre szabottan történik, ezért az eredmény mindig egyéni. Különösen javasoljuk azon pácienseinknek, akiknek az állkapocs ízületével panasza, vagy kellemetlen érzése van, mint például: - kattog - nyomásérzése van - hajlamos a kiakadásra - fáj A mai stresszes életmód következtében előfordulhat, hogy a páciens éjszaka szorít vagy csikorgat, aminek következtében kialakulhat állkapocs ízületi panasz (kattogás, ropogás, fájdalom, nyitási korlátozottság, fülcsengés , migrén, fejfájás, nyakfájás), illetve migrén is. A helyesen beállított harapás és állkapocs pozíció ezen is segíthet. Kozmetikai fogászatunkon azt szeretnénk elérni, hogy pácienseink álmaik mosolyával, fogpótlásával elégedetten távozzanak, ezért a kiterjedt fogpótlások esetén az a cél, hogy a készülő pótlás jól működjön, strapabíró és tartós legyen anélkül, hogy a későbbiekben állkapocsízületi panaszokat okoz. Az ily módon elkészített fogpótlásokhoz természetszerűleg gyönyörű esztétikai eredményt is társítunk.

Hogyan történik az arcíves harapás regisztrációja?

Az arcív egy speciális eszköz, melyet a fejre illesztve állítjuk be az ideális harapást, ami páciensünknek is kényelmes: pontosan olyan magasságra, olyan pozícióba, ügyelve arra, hogy az ellentétes oldalú (alsó vagy felső) fogsorral ideálisan illeszkedjék. Harapás regisztráció segítségével a készülő fogpótlás nem csak szép, hanem kényelmes is lesz. Érdeklődik az arcíves harapás regisztráció iránt, vagy kérdése merült fel? Keressen minket bizalommal az alábbi elérhetőségeken:

Kérdése merült fel?

Hívjon minket mobilról egy kattintással:

+36 70 942 8789

Küldjön nekünk üzenetet!


    Ezt az oldalt reCAPTCHA és a Google védi!
    Adatvédelmi irányelvek Általános Szerződési Feltételek