elotte-utana-teljes-szaj-porcelán-hej-mosolydental-4

Kozmetikai fogászati kezelések, szép mosoly a fiatalosabb külsőért

 

Az életkor előrehaladtával a tükörbe pillantva észrevesszük arcunk változásait. Ez lelkileg megterhelő lehet mindannyiunk számára. Ilyenkor akaratlanul is elgondolkodunk azon, hogy mit tehetünk külsőnk fiatalos megőrzéséért? Még ha az éveket nem is fordíthatjuk vissza, hogyan lehet kifejező és elégedett külsőt öltenünk?

A kozmetikai fogászatban egyre inkább elterjedtté válik a mosoly megfiatalítása. A módszer segítségével az elszíneződött, lekopott, megfakult mosoly visszaállítható eredeti állapotába. Hiszünk abban, sőt, pácienseink bizonyítják, hogy a megújult mosoly segítségével éveket tagadhatunk le a korunkból és a széles és bátor mosolygásnak köszönhetően az elkerülhetetlen öregedés is sokkal kellemesebben telik majd.
Egy igazán szép, harmonikus mosoly elengedhetetlen a fiatalosság, önfeledt mosoly megőrzéséhez!

Milyen tüneteket észlelhetünk magunkon az életkor előre haladtával?

 • Ahogy fent említettük, az évek során a fogak elszíneződhetnek (sőt, az életkor előrehaladtával ez nagyon gyakori), sárgás vagy szürkés árnyalatot ölthetnek.
 • Gyakran elkopnak az élek, emiatt a mosoly zártabb lesz, és ez sok ráncot okoz.
 • A régi, alászuvasodott, csúnya koronák, hidak már elavultak, érdemes ezeket kicserélni.
 • A fogkő, ínygyulladást okozhat, emiatt nem mosolygunk szívesen. Ez is öregíti a megjelenést.
 • Az elhanyagolt, régi fogpótlások, nem megfelelő szájhigiánia miatt akár kellemetlen lehelet is kialakulhat, ez tovább mélyíti „nem mosolygok, rossz kedvem van” ördögi körét.

Fontos infó, hogy képesek vagyunk lelassítani ezeket a hatásokat fogaink megjelenésének élethű megváltoztatásával!

Kozmetikai fogászat a fiatalosabb külsőért

Vannak olyan pácienseink, akik azért keresnek meg minket, mert úgy érzik, hogy elérkezett az ideje mosolyuk megszépítésének!

Milyen módszerekkel tudunk nekik segíteni?

Fogkő eltávolítása:

Az első lépés a szebb mosoly érdekében! A kezelés után a fogak makulátlanul tiszták lesznek! Ezt a tisztaságot otthoni fogmosással sajnos nem tudjuk elérni. A fogkő eltávolítás során eltávolítjuk a lerakódott fogkövet és elszíneződéseket.

Fogfehérítés:

A szép mosoly még szebb akkor, hogyha ragyogó fehér! Itt nem a csempefehér fogakra gondolunk, hanem a természetesen, fiatalosan fehér fogakra! A fogfehérítés lehet otthoni vagy rendelői, illetve ezek kombinációja. Bármelyiket választja páciensünk, mindenképpen kontrollált körülményeket és utasításokat nyújtunk a fogfehérítő alkalmazására vonatkozóan, ezért biztonságban érezheti magát. Az eredmény pedig magáért beszél!

Fogtömések és fogpótlások – héjak, betétek, koronák

Az igazán szép mosolyt egészséges fogak alkotják!
A kozmetikai fogászatban arra törekszünk, hogy olyan töméseket és fogpótlásokat készítsünk, melyek tökéletesen illenek a szájba, a többi fog közé! Ezért különböző fájdalommentes eszközöket alkalmazunk, a lehető legjobb fogtechnikus mesterekkel dolgozunk együtt és időt adunk arra, hogy a pótlásokat bepróbáljuk a szájba.
Mind szín, mind forma és illeszkedés szempontjából tökéletesnek kell lenniük!

Hiányzó fogak pótlása

A hiányos mosoly máris éveket öregít rajtunk!
Fog implantátum segítségével, vagy hidak alkalmazásával pótoljuk a hiányzó fogakat, melyek a mosoly zónába esnek.
Abban az esetben, ha lényeges számú fog hiányzik, esetleg teljes fogatlansággal állunk szemben, részleges vagy teljes fogsorokat készítünk.
Érdemes átgondolni, hogy a meglévő fogsor mennyire illeszkedik a szájba, elégedettek vagyunk-e vele? Ma már lehetőség van implantátumon rögzülő, kivehető műfogsor készítésére is, hogy a rágás magabiztos legyen.

Érdemes belevágni az öregedés elleni küzdelembe?

Igen, és sosem késő elkezdeni!
A Mosoly Dental Kozmetikai Fogászaton dolgozó lelkiismeretes és szakmailag ambiciózus, maximalista csapatunk célja, hogy annak is segítsünk örömmel mosolyogni, akinek most nyílik lehetősége arra, hogy elkezdjen foglalkozni a mosolyával, fogaival – mert ő is megérdemli!

Pácienseink, akik megújult mosollyal jutalmazták meg magukat:

elotte-utana-teljes-szaj-porcelán-hej-mosolydental-4
elotte-utana-teljes-szaj-porcelán-hej-mosolydental
elotte-utana-teljes-szaj-porcelán-hej-mosolydental-3
elotte-utana-teljes-szaj-porcelán-hej-mosolydental-2

Küldjön nekünk üzenetet!


  Ezt az oldalt reCAPTCHA és a Google védi!
  Adatvédelmi irányelvek Általános Szerződési Feltételek

  1500x600-megerdemel-mosolydental

  A mosoly, amit megérdemel

  Saját bőrünkön is tapasztaljuk, hogy az élet olykor olyan kihívásokat állít elénk, melyek mellett a tudatos fogápolásra nem mindig marad időnk. Hiába tudjuk, sokszor olvassuk, hogy milyen lényeges, mégis egy költözés, építkezés, huzamosabb felújítás, gyermek nevelése vagy betegség sok-sok energiát igénybe vesz, és ilyenkor magunkra és a fogápolásra kevesebb figyelem és energia jut. Sajnos a káros baktériumok ilyenkor is tevékenyek, a legyengült immunrendszer, a stressz pedig még inkább kedvez a káros folyamatok kialakulásának.

  Sosem késő foglalkozni a szájhigiéniával

  A sok-sok teendő mellett azonban eljön az idő, amikor lehetőség nyílik arra, hogy bepótoljuk a lemaradást: foglalkozzunk fogaink épségével és a megfelelő szájhigiéniával.
  Ilyenkor megfordulhat a fejünkben, hogy még jobban elodázzuk a vizsgálatokat: ezt azonban szakmabeliként nem javasoljuk! A szájhigiéniával sosem késő elkezdeni foglalkozni és sosem késő visszatérni az alapos fogmosáshoz és rendszeres szűrővizsgálatok elvégzéséhez!

  Rég nem járt fogorvosnál? 7 tippet adunk ahhoz, hogy megbarátkozhasson a fogászati kezelésekkel!

  A Mosoly Dental Kozmetikai Fogászaton dolgozó lelkiismeretes és szakmailag ambiciózus, maximalista csapatunk célja, hogy annak is segítsünk örömmel mosolyogni, akinek most nyílik lehetősége arra, hogy elkezdjen foglalkozni a mosolyával, fogaival – mert ő is megérdemli!

  Hogyan tudunk segíteni?

  Amennyiben nincs konkrét panasz, egy állapotfelmérésen felmérjük a fogak és az íny állapotát. Itt kialakítunk egy kezelési tervet részletes költségvetéssel, időpont tervezéssel együtt, ami mentén elindulhatunk az egészségesebb és szebb mosoly felé. Ha lehetőség van rá, több lehetséges megoldást is felkínálunk.

  Az állapotfelmérés nem lehet teljes digitális panoráma röntgenfelvétel nélkül: ez kendőzetlenül megmutatja a mélyben rejlő, esetleges elváltozásokat is, és góckutatásra is alkalmas.

  Ha leendő páciensünknek nem volt módja a rendszeres fogkőeltávolításra, és panaszmentes, az első kezelés, amit javaslunk, az ultrahangos szájhigiénés kezelés lesz, vagyis a fogkő alapos eltávolítása. Ezen alkalommal át tudjuk venni a szájápolás technikáit, mindezt személyre szabottan!

  Már a fogkő eltávolítása is óriási megkönnyebbüléssel szokott járni pácienseink számára, de ezután kezdődik a kezelés, a kozmetikai megújulás, a fogak egészségének visszaállítása!

  Mindegyik beavatkozás finom kezek között, szükség szerint érzéstelenítésben történik, melynek eredményeképpen páciensünk megkönnyebbülhet, hiszen volt alkalma lépéseket tenni a saját egészségéért és megszépült mosolyáért.

  Pácienseink néhány ide vonatkozó visszajelzése:

  "Életem legjobb fogorvosa, minden félelmem amit a fogászat iránt éreztem huss elszállt, mikor beültem a székébe. Roppant lelkiismeretes szuper csapat dolgozik itt. Csodálatos mosolyt varázsoltak nekem. Csak ajánlani tudom mindenkinek.😍❤️" - Oláh Ilona "Elképesztő szakértelem, kedvesség és bizalom árad minden ott dolgozóból. Mindenkinek bátran ajánlom, akinek eddig fogorvos fóbiája volt, itt garantáltan elmúlik majd! 🙂 ;)" - Béres Fanni "A legkedvesebb és legprofibb szakemberek, akikkel eddig találkoztam.🥰 Korábban nagyon féltem a fogorvostól, de mostmár több órás kezelést is simán kibírok, nekik köszönhetően. Szívből ajánlom őket mindenkinek, máshova már nem is mennék!💕" - Szedmák Alíz "Évek óta páciens vagyok a Mosoly Dentálban, nem véletlenül: a precízitás mellett, figyelmesség, igényesség és kedvesség fogad. Andi majd egy évtizede a fogorvosom, végtelenül nyugodt a kisugárzása, figyelmes és empatikus szakember. Adél szintúgy régóta a dentálhigiénikusom, nagyon családias és bizalmas légkörben érzem magam nála, mialatt a fogaim szépülnek a kezei alatt. A rendelőben modern kezelésekben részesülhetek. Mind emberként, mind szakemberként maximálisan elégedett vagyok és jó szívvel ajánlom a csapatot." - Timár Márta

  Elolvasom a többi véleményt is

  Ízelítőül néhány kezelésünk előtte és utána fotókon:
  lekopott-fogak-porcelan-hej-mosolydental-elotte-utana
  direkt-hej-fogszabalyozas-utan-mosolydental
  mosolydental-pocelan-hej--e-u11
  mosolydental-e-u1-femkeramia-hid-0430
  preskeramia-hej-lotte-utana-mosolydental-1211
  mosolydental-direkt-hej-e-u0701

  Megnézem a többi esetbemutatást is

  Szeretettel várjuk az V. kerület, Váci utca 9. szám alatt, a Mosoly Dental Kozmetikai Fogászaton, ahol ígéretünknek megfelelően kellemes körülmények között alkotjuk meg azt a mosolyt, amit Ön megérdemel!

  Kérdése merült fel?

  Hívjon minket mobilról egy kattintással:

  +36 70 942 8789

  Küldjön nekünk üzenetet!


   Ezt az oldalt reCAPTCHA és a Google védi!
   Adatvédelmi irányelvek Általános Szerződési Feltételek

   Fogászati rendelőnk Budapesten

   Dr. Ozsvár Andrea vagyok, a Mosoly Dental ügyvezető tulajdonosa. Sok szeretettel várjuk kollégáimmal együtt Budapesten, az V. kerületben. Specialitásunk az esztétikai fogászat, a mosolytervezés, de általános fogászati problémákban is állunk rendelkezésére. MOSOLYT VARÁZSOLUNK AZ ARCÁRA - Mosoly Dental

   Rendelési idő és bejelentkezés

   Bejelentkezés:   Rendelés:

   Hétfő: 08:00 - 14:00

   Kedd: 09:00 - 19:00

   Szerda: 08:00 - 14:00

   Csütörtök: 09:00 - 19:00

   Péntek: 08:00 - 19:00

   Mi zavarja mosolyában? Ossza meg velünk!

   Specialitásunk a mosolytervezés. Zavarja, hogy fogai elszíneződtek, lekoptak, esetleg szabálytalanul állnak?

   Nincs olyan életkor, amikor már ne tudnánk megoldást ajánlani.

   Írjon nekünk, küldjön fotót, hogy tanácsot adhassunk!

   info@mosolydental.hu

   Ossza meg másokkal is!

   color_logo_transparent

   Bemutatkozás

   Fogászati rendelőnk Budapesten, az V. kerületben működik. Esztétikai fogászat, mosolytervezés a specialitásunk.

   Alapelvünk és munkamódszerünk is a MOSOLY. Célunk, hogy amikor Ön beül a fogorvosi székbe, nyugodt és jókedvű legyen - hogy elfelejthesse a fogorvostól való félelmet. Ezért lett a nevünk Mosoly Dental.

   Kövessen minket

   Elérhetőség

   Budapest, V. kerület, Váci utca 9. 1/1.

   +36 70 942 8789
   info@mosolydental.hu

   Rendelési idő
   Hétfő: 08:00 - 14:00
   Kedd: 09:00 - 19:00
   Szerda: 08:00 - 14:00
   Csütörtök: 09:00 - 19:00
   Péntek: 08:00 - 19:00

   Copyright 2023 ©  Minden jog fenntartva