Apróbb esztétikai vagy funkcionális változtatás szükséges a metszőfogon? Idáig nem mert belevágni a fog formájának helyreállításába vagy tökéletesítésébe, mert olyan megoldást keresett, ami teljesen természetesnek hat?

Azonnali megoldás a frontfog apróbb hibáinak megszüntetésére

A direkt héj nagy előnye, hogy egyből, az elkészülése napján használható. A kerámia héjak rendkívül esztétikusak, de fogtechnikus munkáját igényli az elkészítésük. A direkt héj esetén a fogorvos egy ülésben, a székben ülve, úgynevezett rétegezéssel készíti el, építi fel a páciens direkt héját. Az egyes rétegek fényre kötnek, speciális lámpa fényénél másodpercek alatt megszilárdulnak. A rétegezésnek köszönhetően olyan színeket és anyagokat alkalmazhat a fogorvos, ami tökéletesen harmonizál a kezelt és a szomszédos fogakkal. A belső rétegek általában tömörebb színűek, kifele haladva pedig egyre nagyobb áttetszőséggel bírnak. Ez utóbbi transzlucenciának nevezzük, és nagy szerepe van abban, hogy élethű eredményt kapjunk.

Íme néhány megoldás a direkt héj segítségével:

mosolydental-direkt-hej-e-u0702
letort-fog-elotte-utana-mosolydental
mosolydental-direkt-hej-e-u1-1
mosolydental-direkt-hej-diastema-zaras--e-u11

Az én problémámra is megoldás lehet a direkt héj?

Ezt fényképről vagy látatlanban sajnos nem lehet megmondani. Ha a fogból például csak egy kis darab törött le, de a röntgenfelvételen kiderül, hogy kiterjedt szuvassággal állunk szemben, abban az esetben a szuvasodás kezelése után lehet megmondani, hogy mennyi foganyag maradt, és ehhez lehet-e direkt héjat alkalmazni. Éppen ezért nagyon fontos a rendszeres fogorvosi vizsgálat, hogy a problémákat minél előbb nyakon csípjük és csak kis eltéréseket kelljen korrigálni. Természetesen fogorvoshoz fordulni sosem késő, a halogatással az egészségünket kockáztatjuk. Szeretné, hogy mosolyát élethű megoldással alakítsuk ki? Szeretettel várjuk kozmetikai fogászati rendelőnkben , az 5. kerület, Váci utca 9-es szám alatt!

Küldjön nekünk üzenetet!