Mosoly Dental az egyik első esztétikai fogászat Magyarországon. Fogászatunkon a legmodernebb eszközökkel, fájdalommentes kezelésre törekszünk és szép, természethű eredményt alkotunk. A diagnózis felállítása a modern digitális panoráma röntgenfelvétel, illetve az intraorális röntgnen alkalmazásával gyorsan megtörténik, segítségükkel a fogak íny alatti részét is feltérképezhetjük, és a fájdalom okát feltárhatjuk.

Fogászati csapatunk magas szintű szakmai képzettségével és a folyamatosan frissülő technikai háttérrel törekszik arra, hogy minden páciensünk számára egyedi és kifogástalan kezelést biztosítson. A klinikán modern esztétikai kezelések széles skáláját kínáljuk, beleértve a fogfehérítést, foghéjakat és egyéb, a mosoly esztétikáját javító beavatkozásokat, amelyeket a legújabb kutatások és eljárások szerint végezzük el.

Letört fog élpótlás
Frontfogak korrekciója préskerámiával
Zománchiba korrekció
Rések zárása
Felső metszők esztétikájának javítása cirkon koronákkal
Metszők közötti rés zárása

Mit jelent az esztétikai fogászat?

A kozmetikai/esztétikai fogászat kifejezett figyelmet szentel a fájdalommentes kezelésekre, a jó harapási funkcióra és a fogak esztétikájának javítására.

A fogászati ​​esztétika a fogak pótlásának, a fogak színének, pozíciójának, alakjának, méretének, illesztésének és a mosoly általános megjelenésének javítására összpontosít. Ezek közé tartoznak például a fogfehérítés vagy a szájhigiénia, vagy a fogak felszínén lévő kis repedések helyreállítása, de olyan komplex eljárásokat is tartalmaznak, mint az implantátumos fogpótlások, a porcelán héjak, fogszabályzó kezelés vagy akár koronák és hidak készítése. Vagyis a fogfájás megszüntetése során törekszünk a fájdalommentesség mellett a szép és tartós eredményekre is.

Mi a különbség a kozmetikai fogászat és az esztétikai fogászat közt?

Bár rokon fogalmak, a Mosoly Dentalnál a kozmetikai fogászatban a pácienseinknek nem csak a fogait szépítjük, hanem megtaláljuk az arc, a mosoly és a fogak közti harmóniát. Pácienseink teljes arcát, mosolyát, fogait elemezve állítjuk helyre fájós, letört fogaikat, készítünk egy számukra tökéletes mosolyt.

Kevesen tudják, hogy a fogorvostudomány ágazata mennyire fejlődik ma a világban. Manapság nem csak a fogak színét, állását vagyunk képesek megváltoztatni vagy előre megtervezni, hanem formájukat és hosszukat is, nem is beszélve az íny alakjáról és görbéjéről.

Nemcsak a rózsaszín íny és fehér fogak egyensúlya változtatja meg pácienseink mosolyát, hanem az a magabiztossàg ès öntudat mely szàmukra jelentős életminőség javulást is jelent.

Ez a kulcs, az élmény alapú fogászatban.

Élményt adunk pácienseink számára azáltal, hogy boldogabban, felszabadultabban, magabiztosabban tudnak létezni mindennapjaikban. Hogy feloldódik korábbi, fogorvostól való félelmük és a fájdalommentes kezelések után szívesebben foglalnak helyet a fogorvosi székben. Több önbizalomra, boldog pillanatokra tesznek szert azáltal, hogy a számukra legideálisabb mosolyt alakítjuk ki.

Ezen felül a kozmetikai fogászat során nagy figyelmet fordítunk a legújabb technológiák és anyagok alkalmazására, melyek segítségével a legtermészetesebb hatást érhetjük el. Az átfogó vizsgálatok és a személyre szabott tervezési folyamatok révén minden egyes kezelést a páciens egyedi igényeihez igazítunk, hogy a végeredmény ne csak esztétikailag tökéletes, hanem funkcionálisan is kifogástalan legyen. A kozmetikai fogászat így nem csak a fogakat formálja, hanem az egész személyiség kibontakozását segíti elő, növelve a páciens önbizalmát és életminőségét.

Esztétikai fogászati kezelések

Az esztétikai fogászat széleskörű alkalmazási lehetőségeket kínál a páciensek számára, ahol a cél nem csupán a funkcionális helyreállítás, hanem a fogak és a mosoly esztétikai javítása is. Íme néhány gyakori kezelési módszer:

 • Kompozit tömések: A kisebb fogszuvasodások esetén esztétikus, fogszínű töméssel állítjuk helyre a fogat, amely nem csak funkcionális, de esztétikailag is megfelelő.
 • Fogbetétek: Nagyobb károsodások esetén fogbetétet helyezünk a fogba, amely pontosan illeszkedik és helyreállítja a fog eredeti alakját és funkcióját.
 • Amalgám tömések cseréje: Régi, esztétikailag kevésbé kívánatos amalgám töméseket cserélünk ki modern, színre hangolt kompozit tömésekre.
 • Mosolytervezés: Digitális tervezési technikákkal előre megmutatjuk, hogyan fog kinézni a páciens mosolya a frontfogak kezelése után.
 • Fog formájának optikai korrekciója: A fogak hosszúságának és szélességének módosításával javítjuk a fogak arányait és a mosoly esztétikáját.
 • Héjak: Tág fogközök eltüntetésére vékony porcelán vagy kompozit héjakat alkalmazunk, amelyek tökéletesen simulnak a természetes fogakra.
 • Élpótlás: Balesetekből adódó éltörések helyreállítását végezzük, hogy a fogak újra teljes épségben funkcionálhassanak.
 • Fogszabályozás: Rendezzük a szabálytalan fogsort, és beállítjuk az ideális harapást a fogszabályozó eszközök segítségével.
 • Fogkő-eltávolítás: Professzionális tisztítással távolítjuk el a fogakról és az ínyről a megszilárdult lepedéket, elősegítve az egészséges íny és fogak fenntartását.
 • Fogfehérítés: Különböző módszerekkel világosítjuk a fogak színét, hogy a páciens mosolya ragyogóbb legyen.
 • Fogékszer: Egy kis extra csillogást adunk a mosolynak, speciális, biztonságos fogékszerek felhelyezésével, amelyek hozzáadnak a páciens egyedi megjelenéséhez.

Ezek a kezelések együttesen segítenek abban, hogy a páciensek nem csak egészségesebb, de esztétikailag is vonzóbb mosolyt érjenek el, amely jelentősen hozzájárulhat az önbizalmuk növekedéséhez és az életminőségük javulásához.

Esztétikai fogászat célja

Az esztétikai fogászat célkitűzéseit az alábbiakban foglalhatjuk össze, amelyek bemutatják e szakterület kettős funkcióját:

 1. Anatómiai korrekció: Az esztétikai fogászat elsődleges célja a fogak helyzetének anatómiai korrekciója, hogy az állkapocs optimálisan működhessen. Ezáltal csökkenthetőek az állkapocs ízületi problémái, amelyek hosszú távon fájdalmat és kényelmetlenséget okozhatnak. A helyesen elhelyezkedő fogak biztosítják a harapási funkciók megfelelő működését, ami elengedhetetlen a szájüregi egészség fenntartásához.
 2. Esztétikai funkció: A második, ugyanolyan fontos cél a fogak és a mosoly esztétikai megjelenésének javítása. Egy vonzó mosoly növelheti a páciensek önbizalmát, javíthatja szociális interakcióikat és általános jóllétüket. A szép fogak és a ragyogó mosoly pozitív benyomást keltenek, amely elősegítheti a személyes és szakmai siker elérését.

A páciensek számára a legmegfelelőbb kezelési terv kidolgozása érdekében alapos előzetes konzultációra és állapotfelmérésre van szükség. Ez a folyamat magába foglalja az egyéni preferenciák megismerését, a korábbi fogászati problémák és kezelések felmérését, röntgenfelvételek, valamint fotók készítését, illetve a páciens egyedi igényeinek és kívánságainak meghallgatását. Ez a komplex megközelítés biztosítja, hogy minden páciens számára személyre szabott, hatékony és kielégítő eredményeket érjünk el az esztétikai fogászat területén.

A legjobb esztétikai fogászatot keresed Budapesten?

Budapest szívében található esztétikai fogászatunk kiemelkedik a magas színvonalú kezelésekkel és kifogástalan páciensellátással. A rendelőnk a legmodernebb technológiákat és anyagokat használja, hogy biztosítsa a fogak és a mosoly esztétikai javítását az anatómiai szempontok figyelembevételével. A szakértő fogorvosok és az empátia iránt elkötelezett csapatunk gondoskodik arról, hogy minden páciens a lehető legjobb kezelést kapja.

A kezelések köre széles, magába foglalva a kompozit töméseket, inlay/onlay betéteket, esztétikai korrekciókat, fogfehérítést, és számos egyéb szolgáltatást, amelyek célja a tökéletes mosoly elérése.
Az esztétikai fogászat árak tekintetében klinikánk törekszik a versenyképességre, miközben magas minőséget nyújt. Árképzési stratégiánk átlátható, minden kezelési terv részletesen bemutatásra kerül, így a páciensek teljes képet kapnak a költségekről, amely segít nekik informált döntést hozni.

A fogászatunk különös figyelmet fordít arra, hogy a kezelések ne csak esztétikailag, hanem funkcionálisan is kifogástalanok legyenek. Az előzetes konzultáció során a páciens igényeit és elvárásait részletesen felmérjük, hogy a végeredmény minden szempontból megfeleljen az elvárásoknak.

Küldjön nekünk üzenetet!


  Ezt az oldalt reCAPTCHA és a Google védi!
  Adatvédelmi irányelvek Általános Szerződési Feltételek