Véget ért a fogszabályozás, de a fogak formája nem az igazi? A harapás rendben van, de esztétikailag nem elégedett a mosolyával? A fogszabályzó levétele után lehetőség van arra, hogy a kopott, letört, nem szép alakú fogakat még szebbé alakítsuk, így mosolya tökéletes lesz! Sokan szeretnék, hogy a fogszabályozásba fektetett kitartó munka után fogaik formája is megújuljon. Kozmetikai fogászatunkon rendszeresen ismerünk meg olyan felnőtt pácienseket, akik a fogszabályozás után esztétikai kezelésre szorulnak. Fogszabályozó szakorvos partnerünk is rendszeresen küldi hozzánk pácienseit az esztétikai megoldások kivitelezésére. A helyes harapási funkció kialakítása a fogak helyzetének szabályozását jelenti. Ám ha a fogak alakja, formája nem megfelelő, esztétikai beavatkozással segíthetünk azon, hogy valóban szép mosoly nézzen vissza a tükörből páciensünkre.

Példa a fogszabályozást követő esztétikai kezelésre:

Még több előtte-utána fotó

Hogyan segíthetünk abban, hogy a fogszabályozás után kialakított mosoly egészséges és esztétikailag is szép legyen?

Egyrészt szükség van arra, hogy a fogszuvasodást és egyéb fogak érintő betegségeket kezeljük. Fogszabályozás során fontos a rendszeres fogkő eltávolítás is, mivel a bracketek mellett könnyebben megtapad a lepedék és az ív miatt nehezebb a fogközök tisztítása is.

A kifejezetten esztétikai kezelések, melyek a fogak alakját érintik, a bracketek eltávolítását követően kezdődhetnek.

Arra törekszünk, hogy a lehető legkevesebb ép foganyag eltávolításával történjenek a kezelések:

- Ha lehetséges, direkt héjakkal érjük el a kívánt hatást. Ez esetben akár egy ülésben is elkészül a végeredmény, mely fogtechnikus közreműködését sem igényli.

- Szükség esetén préskerámia héjakat alkalmazunk, melyek szintén minimális foganyag veszteséggel járnak. Ilyen esetben lenyomatvételt követően fogtechnikus kollégánk készíti el a héjakat, melyet szintén élethű, ideális eredményt nyújtanak.

- Abban az esetben, ha a fog nagyobb részben sérült, szintén élethű és tartós koronákat készítünk

- Foghiány esetén szükség lehet híd készítésére vagy fog implantátum beültetésére.

Figyelmébe ajánljuk:

Fogszabályozás helyett

Kozmetikai fogászatunkon minden esetben a többi foghoz illő, természetes hatású fogpótlások készülnek. Ezeket minden esetben bepróbáljuk a szájba, vagyis páciensünk biztos lehet abban, hogy a kezelés után elégedetten – és mosolyogva - távozhat a rendelőből!

Kérdése merült fel?

Hívjon minket mobilról egy kattintással:

+36 70 942 8789

Küldjön nekünk üzenetet!


    Ezt az oldalt reCAPTCHA és a Google védi!
    Adatvédelmi irányelvek Általános Szerződési Feltételek