Kedves Pácienseink!

Az egészségügyi miniszter aktuális rendelkezései alapján a megfelelő előírások betartása mellett történnek a kezelések.

Mit jelent mindez?

- Időpont egyeztetésnél különösen ügyelünk arra, hogy ne alakuljon ki tömeg a váróban. Ezért kérjük, hogy időpontjára pontosan, ne sokkal korábban érkezzen, valamint kérjük, hogy kísérő nélkül jelenjen meg a kezelésre. Gyermekek esetében egy fő felnőtt kísérő természetesen jöhet a rendelőbe.

- Kérjük, hogy rendelőnkbe maszkban érkezzen és érkezéskor használja a kézfertőtlenítőt.

- Érkezéskor egy rövid kérdőív kitöltése szükséges.

- A várót kicsit átalakítottuk: eltettük a kihelyezett magazinokat, játékokat, mindezt szintén a biztonságos várakozás érdekében!

- Ugyan alapvető feltétel a fogorvosi rendelőben a higiénia, mégis, a szokásosnál többször fertőtlenítünk és szellőztetünk a rendelőben és a váróban is!

Parkolási lehetőség:

Közterületen a rendelő környékén bárhol lehetséges a megállás – Zóna : 0901 Parkolóházak a közelben : -Köztelek utcai parkoló: 1092 Budapest IX. kerület Köztelek utca 6. -Kinizsi utcai Parkolóház: 1092 Budapest IX. kerület Kinizsi utca 14. -Parkolóház Ráday utca: 1092 Budapest IX. kerület Ráday utca 40.Vörösmarty téri parkolóban, illetve az Aranykéz utcai parkolóházban.

Kiemelten ügyelünk a biztonságos ellátásra, emellett fontos, hogy ugyanolyan kedvességgel és szeretettel, valamint szakmaisággal várjuk Önt és  szeretteit a IX. kerület, Kinizsi u. 35 szám alatt, a Mosoly Dental Kozmetikai Fogászat rendelőjében! Ha kérdése merül fel, az alábbi telefonszámon várjuk bejelentkezését: 📞 (70) 942 8789 Írtunk egy összeállítást a koronavírus és a lezárások okozta stressz hatásairól a fogak egészségére. Ide kattintva elolvashatja!  

 

Küldjön nekünk üzenetet!


    Ezt az oldalt reCAPTCHA és a Google védi!
    Adatvédelmi irányelvek Általános Szerződési Feltételek