Fáj a foga és szeretne magánfogászathoz fordulni Budapest IX. kerületében?

A Mosoly Dental az első kozmetikai fogászat Magyarországon. Fogászatunkon a legmodernebb eszközökkel, fájdalommentes kezelésre törekszünk és szép, természethű eredményt alkotunk. A diagnózis felállítása a modern digitális panoráma röntgenfelvétel, illetve az intraorális röntgnen alkalmazásával gyorsan megtörténik, segítségükkel a fogak íny alatti részét is feltérképezhetjük, és a fájdalom okát feltárhatjuk.

Mit jelent a kozmetikai fogászat?

A kozmetikai fogászat kifejezett figyelmet szentel a fájdalommentes kezelésekre, a jó harapási funkcióra és a fogak esztétikájának javítására.

A fogászati ​​esztétika a fogak pótlásának, a fogak színének, pozíciójának, alakjának, méretének, illesztésének és a mosoly általános megjelenésének javítására összpontosít. Ezek közé tartoznak például a fogfehérítés vagy a szájhigiénia, vagy a fogak felszínén lévő kis repedések helyreállítása, de olyan komplex eljárásokat is tartalmaznak, mint az implantátumos fogpótlások, a porcelán héjak, ortodontikus kezelés vagy akár koronák és hidak. Vagyis a fogfájás megszüntetése során törekszünk a fájdalommentesség mellett a szép és tartós eredményekre is.

Mi a különbség a kozmetikai fogászat és az esztétikai fogászat közt?

A kozmetikai fogászatban a pácienseinknek nem csak a fogait szépítjük, hanem megtaláljuk az arc, a mosoly és a fogak közti harmóniát. Pácienseink teljes arcát, mosolyát, fogait elemezve állítjuk helyre fájós, letört fogát, készítünk egy számukra tökéletes mosolyt.

Kevesen tudják, hogy a fogorvostudomány ágazata mennyire fejlődik ma a világban. Manapság nem csak a fogak színét, állását vagyunk képesek megváltoztatni vagy előre megtervezni, hanem formájukat és hosszukat is, nem is beszélve az ínyek alakjáról és görbéjéről. 

Nemcsak a rózsaszín íny és fehér fogak egyensúlya változtatja meg pácienseink mosolyát, hanem az a magabiztossàg ès öntudat mely szàmukra jelentős életminőség emelkedést is jelent.

Ez a kulcs, az élmény alapú fogászatban.

Élményt adunk pácienseink számára azáltal, hogy boldogabban, felszabadultabban, magabiztosabban tudnak létezni mindennapjaikban. Hogy feloldódik korábbi, fogorvostól való félelmük és a fájdalommentes kezelések után szívesebben foglalnak helyet a fogorvosi székben. Több önbizalomra, boldog pillanatokra  tesznek szert azáltal, hogy a számukra legideálisabb mosolyt alakítjuk ki.

Néhány munkánk ízelítőül:

Letört fog élpótlás
Frontfogak korrekciója préskerámiával
Zománchiba korrekció
Rések zárása
Felső metszők esztétikájának javítása cirkon koronákkal
Metszők közötti rés zárása

Mosoly Dental Kozmetikai Fogászat

Arra törekszünk, hogy a felszabadult hangulat és a modern városi életérzés, a minőség esszenciája a rendelőnkbe lépve, a kezelések közben is megmaradjon.
Rendelőnkben pácienseink biztos kezekben vannak, magas szakmai tudással, elhivatottsággal és szívből jövő kedvességgel találkoznak a recepciótól kezdve az asszisztencián át fogorvos kollégáinkig.

Szeretne természetes, fehér, szép mosolyt?
Kérdése merült fel?

Hívjon minket mobilról egy kattintással:

+36 70 942 8789

Küldjön nekünk üzenetet!


    Ezt az oldalt reCAPTCHA és a Google védi!
    Adatvédelmi irányelvek Általános Szerződési Feltételek