Prémium cirkónium korona

Ez a páciens fogszabályozó kezelést követően, funkcionális panaszokkal keresett meg, valamint felső fogpótlással sem volt elégedett. Először a megfelelő rágófunkció került kialakításra a hátsó fogakon, miközben elöl ideiglenes fogpótlásokat viselt, végül a felső fogakon lévő koronákat cirkónium-oxid alapú koronákra cseréltük.
Dr.Grosz János munkája

 

Szabálytalanból harmonikus mosoly

Páciensünk kusza mosolyát préskerámia héjak és cirkon koronák alkalmazásával szabályossá és fehérebbé alkottuk. A kezelés után már nem kell takargatnia a mosolyát!  

Csapfog felépítés és részárás prémium kerámia héjakkal

Ez a fiatal hölgy ismerősei hatására keresett fel minket. Fogai közt lévő rések és a csapfogak csak mérsékelten zavarták, fogai egészsége fontosabb volt számára. Ám mikor egy szimuláció (mock-up) segítségével meglátta, hogyan tudunk javítani mosolyán, bátran vágott bele a kerámia héjakkal történő kezelésbe.
Dr.Grosz János munkája

 

Prémium cirkónium korona implantálás után

A páciensünk egy banális elesés/baleset során vesztette el bal oldali nagymetsző fogát, és a szomszédos fogakból is letörtek kisebb darabok. Implantátum segítségével a hiányzó metszőfogat úgy tudtuk pótolni, hogy mind a fog, mind az íny tekintetében teljesen természetes hatást keltsen. A letört darabokat élpótlás segítségével egészítettük ki tömőanyaggal. A gyógyulás alatt a páciens egy speciális, rögzített ideiglenes fogpótlást viselt.

 

Csapfog felépítése direkt héjakkal

Csapfognak nevezzük azokat a fogakat, melyek az ideálisnál kisebbek, hegyes, hengeres formájúak. Ez a rendellenesség legtöbbször felső kismetsző fogaknál fordul elő. Páciensünk fogszabályzó kezelését követően szerette volna, ha fogai ideális formájúak és nagyságúak. Ilyenkor több kezelési lehetőség közül választjuk ki az ideálisat. Ezt a fogat direkt héj segítségével állítottuk helyre, így “csiszolásra” sem volt szükség.
Dr.Grosz János munkája

Szebb mosoly cirkon koronák alkalmazásával

Páciensünk szebb és fehérebb fogakra vágyott. Fogaira cirkon koronákat készítettünk, melynek segítségével teljesült az álma!  

Fogak közötti rés zárása

Páciensünk metszőfogai közti rést élethűen, egy ülésben állítottuk helyre. A direkt héj alkalmazásával strapabíró, természethű megoldás született!

Megnyerő mosoly préskerámia héjakkal

Páciensünk metszőfogai nagyon rövidek voltak, ezért nem szívesen mosolygott. A megfelelő harapási magasság beállításával és préskerámia héjak készítésével természetes és igazán sármos mosolya lett.

Fogszabályozás helyett direkt héj

Páciensünk frontfogai enyhén kuszán nőttek. Mivel szerette volna elkerülni a fogszabályozást, ezért direkt héjakkal segítettük a fogak megregulázásában. A kezelés eredményeként páciensünk bájos mosolya optikailag is rendezettebbé vált.

A fogakon lévő fehér foltok eltüntetése

Páciensünk gyerekkora óta fluorózisban szenved, melynek eredménye, hogy fogain fehér foltok láthatók. Ezt csak kozmetikai kezeléssel lehet megszüntetni, mivel a fogak anyagában van a színbeli eltérés. Az egyébként egészséges fogakra leheletvékony direkt héjakat építettünk fel, melyek elfedik a foltokat.

Rágófogak amalgám tömés-cseréje

Egy rutin kontrollvizsgálat alkalmával diagnosztizáltuk, hogy a páciens régi amalgám tömései már nem megfelelőek, és a fogközökben is szuvasság alakult ki. Fontos kiemelni, hogy ez nem csak az amalgám tömésekkel fordul elő, hanem az öreg, vagy rosszul elkészített fogszínű tömésekkel is. A fogakat kompozit tömőanyag segítségével új restaurációkkal láttuk el, mely során a természetes és hatékony rágófelszínt is helyreállítottuk.
Dr.Grosz János munkája

Rágó fogakban indirekt betét cseréje

Nagy kiterjedésű tömések cseréje, vagy gyökérkezelt fogak ellátása sok esetben csak ún. betét/overlay segítségével lesz igazán tartós. Ilyenkor speciális anyagokkal és preparációs technikával erősítjük meg a fogat, a restaurációt pedig a fogtechnikus készíti el, ezután kerül beragasztásra. Dr. Dr.Grosz János munkája

Letört fog ellátása

A letört fog mindig zavaró, főleg, ha mosolyzónába esik. Páciensünk mosolyát alapos tisztítással és direkt héj készítésével harmonizáltuk. Reméljük, hogy ettől kezdve szívesebben mosolyog!

Mosolymegújítás Prémium préskerámia héjakkal

Hölgy páciensünket lekopott front fogai és gyerekkora óta jelenlévő elszíneződések miatt irányították hozzám. A kopások óta csak csukott szájjal mert mosolyogni. Az elszíneződést korábbi tetraciklin terápia okozta, amit először otthoni fehérítéssel enyhítettünk, majd egy szájban készült szimulációval ( Mock Up ) megterveztük a leendő héjak alakját, pozícióját. Ezután fognyaki tömések következtek, majd elkészítettük neki új magabiztos mosolya ékköveit, Prémium préskerámia héjakkal. Páciensünk gyermekeitől a következő visszajelzés érkezett: " visszakaptuk bátran nevetgélős anyukánkat". Dr. Bernáth Vivien munkája

Koronavírus és fogászati kezelések

A koronavírussal kapcsolatos intézkedésekről bővebben ide kattintva tájékozódhat.

Kérdése merült fel?

Hívjon minket mobilról egy kattintással:

+36 70 942 8789

Az alábbi űrlapot kitöltve is felveheti velünk a kapcsolatot:


    Ezt az oldalt reCAPTCHA és a Google védi!
    Adatvédelmi irányelvek Általános Szerződési Feltételek