Fehérebb mosoly, fiatalabb benyomás

Páciensünk kifejezett kérése volt, hogy a meglévőnél sokkal fehérebb fogakat alkossunk számára. Ezt vegyesen, cirkon koronákkal és préskerámia héjakkal sikerült elérnünk. Az egészséges fogak pedig magabiztos megjelenést eredményeznek!  

Fiatalosabb mosoly kialakítása

Páciensünk számára, a teljes mosolyzóna területére préskerámia héjakat és cirkon koronákat helyeztünk el, ezáltal egyrészt egységesebb, másrészt fehérebb lett a mosolya. Ez pedig sokkal fiatalosabb benyomást eredményez!  

Szabálytalanból harmonikus mosoly

Páciensünk kusza mosolyát préskerámia héjak és cirkon koronák alkalmazásával szabályossá és fehérebbé alkottuk. A kezelés után már nem kell takargatnia a mosolyát!  

Fogszabályozás helyett porcelán héjak

Páciensünket zavarták kusza fogai, de fogszabályozást nem szeretett volna. Végül porcelán héjakat készítettünk fogaira, ami szabályos és természetesen szép mosolyt eredményezett!  

Fehérebb, szabályosabb mosoly megalkotása

Fehérebb, szabályosabb, ragyogóbb mosolyt szeretett volna páciensünk. Mivel fogai egészségesek, azért mindössze direkt héjak alkalmazásával megoldottuk a kérését, foganyag veszteség nélkül.  

Porcelán héjak kismetsző fogakra

Páciensünket zavarták keskeny, felső kettes metszőfogai. Porcelán héjakkal kiegészítve, elkészítettük a vágyott mosolyát!  

Szebb mosoly cirkon koronák alkalmazásával

Páciensünk szebb és fehérebb fogakra vágyott. Fogaira cirkon koronákat készítettünk, melynek segítségével teljesült az álma!  

Fogak közötti rés zárása

Páciensünk metszőfogai közti rést élethűen, egy ülésben állítottuk helyre. A direkt héj alkalmazásával strapabíró, természethű megoldás született!

Szabályosabb mosoly préskerámia héjakkal

Páciensünket nagyon zavarták kusza felső metszőfogai, de a fogszabályozás helyett gyorsabb megoldást választott a probléma kezelésére. Préskerámia héjak segítségével a felső négy metszőfogat szabályosabbá, páciensünk mosolyát vonzóbbá sikerült alakítanunk.

Fogszabályozás helyett préskerámia héj

Páciensünket nagyon zavarták kusza metszőfogai, ezért elhatározta, hogy gyorsan szeretne esztétikus mosolyt. Porcelán préskerámia héjak segítségével, néhány héten belül elértük a kívánt végeredményt.

Megnyerő mosoly préskerámia héjakkal

Páciensünk metszőfogai nagyon rövidek voltak, ezért nem szívesen mosolygott. A megfelelő harapási magasság beállításával és préskerámia héjak készítésével természetes és igazán sármos mosolya lett.

Fogszabályozás helyett direkt héj

Páciensünk frontfogai enyhén kuszán nőttek. Mivel szerette volna elkerülni a fogszabályozást, ezért direkt héjakkal segítettük a fogak megregulázásában. A kezelés eredményeként páciensünk bájos mosolya optikailag is rendezettebbé vált.

A fogakon lévő fehér foltok eltüntetése

Páciensünk gyerekkora óta fluorózisban szenved, melynek eredménye, hogy fogain fehér foltok láthatók. Ezt csak kozmetikai kezeléssel lehet megszüntetni, mivel a fogak anyagában van a színbeli eltérés. Az egyébként egészséges fogakra leheletvékony direkt héjakat építettünk fel, melyek elfedik a foltokat.

Foghiány megszüntetése élethű híddal

Páciensünk jobb felső 5-ös fogának pótlásával kereste meg rendelőnket. A felvázolt megoldások közül a cirkon hidat választotta, mellyel természethű eredményt értünk el. Szebb, teljesebb, egységes mosoly lett a végeredmény. Az eset részletes bemutatása itt olvasható...

Megújult mosoly direkt héjakkal

Lepattant élű, kopott felületű metszőfogak helyreállítása direkt héjak segítségével. Az eredmény egy ülésben készült el, reméljük, hogy páciensünk elégedetten mosolyog velük.

Letört fog ellátása

A letört fog mindig zavaró, főleg, ha mosolyzónába esik. Páciensünk mosolyát alapos tisztítással és direkt héj készítésével harmonizáltuk. Reméljük, hogy ettől kezdve szívesebben mosolyog!

Szabályosabb, szebb mosoly koronák és héjak segítségével

Páciensünk szebb, szabályosabb, feltűnőbb mosolyt álmodott meg magának, mindezt fogszabályozás nélkül. Préskerámia héjak és koronák segítségével segítettünk az elképzelés megvalósításában.

Balesetben letört fog ellátása

Páciensünk törött fogát direkt héjjal állítottuk helyre. Reméljük, hogy a szép mosoly helyreállításával páciensünk kellemetlen emléke is enyhül!

Fogszabályozás helyett direkt héj

Páciensünk kis esztétikai eltérésének korrigálására első körben fogszabályozást javasoltunk, amit ő nem szeretett volna vállalni. Ezért frontfogainak eltérését direkt héj alkalmazásával szüntettük meg.

Lekopott fogak helyreállítása

Fiatal páciensünket zavarták elkopott fogai. Alapvetően szabályos mosolyát porcelán héjakkal tökéletesítettük. Ugye, milyen szép mosoly lett a kezelés után?

Szemfog kezelése direkt héjjal

Páciensünk szabálytalan helyzetű szemfogát szerette volna kezeltetni fogszabályozás nélkül. Direkt héj alkalmazásával, egy ülésben állítottuk helyre a szemfog esztétikáját.

Alászuvasodott fogtömés cseréje direkt héjra

Páciensünket zavarták frontfogain lévő, régi tömései. Direkt héjak segítségével visszaállítottuk a fogak szép esztétikáját, gyönyörű mosolyt alkotva ezzel.

Fogszabályozás után direkt héj

Páciensünk sikeres fogszabályozás után metszőfogai alakján szeretett volna korrigálni. Egy ülésben, direkt héjat készítettünk számára.

Szebb mosoly direkt héjjal

Az elszíneződött és kopott zománcú fogaknak jót tett a direkt héj technikával megalkotott új forma. Szép eredmény egyetlen alkalom alatt.

Fogak közti rés megszüntetése

Páciensünket zavarta, hogy egyébként szép, szabályos fogai között egy renitens rés éktelenkedik. Egy ülésben, direkt héjjal zártuk a rést. Ugye, milyen természetes az eredmény?

Lekopott fog ellátása csiszolás nélküli héjjal

Páciensünk metszőfoga lekopott, ezért keresett meg minket. Megoldásként úgynevezett csiszolás nélküli héjat alkalmaztunk, melyet lenyomatvétel után fogtechnikus készít el, de különlegessége az, hogy elkészítéséhez semmilyen szinten nem veszünk el foganyagot!

Még szebb mosoly préskerámia héjakkal

Páciensünk mosolyát préskerámia héjakkal tökéletesítettük. Ezzel a megoldással a fogak alakján és hosszán is változtattunk, miközben az egészséges foganyagot kíméljük.

Cirkon koronák a bájosabb mosolyért

A bájos mosoly élethű cirkon koronákkal történő kezelés eredménye.

Fogak közti rés zárása

Páciensünket zavarta a metszőfogai közt lévő rés (diastema), ezért rendelőnkhöz fordult ennek megszüntetésére. A természetes, fogaihoz illő eredményt direkt héjakkal, egy ülésben értük el.

Porcelán héjak alkalmazása a mosoly megszépítésére

Az elszíneződött, szabálytalan fogsor esztétikájának helyreállítására alkalmaztuk a hollywoodi sztárok trükkjét, a porcelán héjakat. Munkánk eredményeként páciensünk kérésére fehér, esztétikus, fiatalító mosoly született.

Fogzománc hiba korrigálása

Páciensünk a fogain lévő zománchibák kijavítása végett fordult hozzánk. A zománchiba egyrészt esztétikailag zavaró, másrészt a fogak érzékenységében is szerepe van annak, ha nem védi kellően a zománc a fog belsejét. Direkt héjak készítésével élethű megoldást alkottunk. A direkt héj a meglévő egészséges foganyagot kímélve készült.

Régi cirkonkoronák cseréje esztétikus préskerámia koronákra

Páciensünk két felső középső, gyökérkezelt metszőfogán cseréltünk régi cirkon koronákat. Belső fogfehérítést és csappal történő megerősítést követően élethű préskerámia koronákat kapott.

Letört fog kezelése direkt héjjal

Páciensünk jobb felső metszőfogából letört egy jókora darab. A helyreállításhoz direkt héjat alkalmaztunk. A profi technikának és a sokszoros rétegezésnek köszönhetően élethű megoldás született. Letört fog kezelése...

Rés zárás, direkt héj technikával

Direkt héj. Gyakran előfordul, hogy egy hosszú fogszabályozó kezelés után is maradnak kicsi rések a fogak között. Ebben az esetben páciensünk azért fordult hozzánk, hogy a jobb oldali kis metsző fogánál maradt rést bezárjuk, mert az nagyon zavarta. Szűk egy óra alatt tökéletesen bezártuk a rést, direkt héj technikával, anélkül, hogy a fog anyagához hozzá kellett volna nyúlni. A technika lényege, hogy a fog nem sérül, csak hozzá adunk prémium tömő anyagot, kiegészítve a fog anyagát. A direkt héj technika egy kitűnő megoldás a fogak résességének zárására. Fogak közti tág rés - diastema...

Rések zárása porcelán héjakkal

Porcelán héjakat készítettünk a fogszabályozással nem zárható rések zárására. Ez abban az esetben szokott előfordulni, ha nagyobb a hely,mint a rendelkezésre álló fogak szélessége. Ilyenkor gyönyörűen lehet zárni a réseket porcelán héjakkal. Ennél tökéletesebb, természethűbb megoldás nem létezik ezek megoldására. Pácienseink kivétel nélkül imádják a végeredményt. Fogak közti tág rés - diastema...

Erősen elkopott fogak helyreállítása direkt héjakkal

Direkt héj technikát választva felépítettük a hiányzó részeket, úgy, hogy a fogak anyaga nem sérült. Tulajdonképpen kiegészítettük (prémium tömőanyagot rétegezve a fogfelszínére) a rossz szokásból adódó fogkopásokat, mintha azok sose lettek volna, kevesebb mint két óra alatt. A végeredmény, természethű fogak, elégedett mosoly.

Letört fog korrigálása, direkt héjakkal

Direkt héjak készültek a letört, erősen elkopott fogak helyreállítására. Ez a technika gyors,szép és természetes eredményt biztosít,legnagyobb előnye, hogy nem igényel foganyag eltávolítást. A kezelésen tulajdonképpen csak "kiegészítettük" a fogat a hiányzó részek pótlásával, a rendelőnkben használt prémium tömőanyagokkal. A végeredmény magáért beszél. Minden infó a letört fogról...

Régen fogszabályozott fogak korrigálása porcelán héjakkal

Porcelán héjak készültek, a nem sikeres gyerekkori fogszabályozás korrigálására. Gyakori probléma, hogy pácienseink egy vagy akár több fogszabályzó kezelésen is részt vettek, mely esetlegesen nem hozott tartós eredményt számukra. Sokszor választják ilyenkor, a porcelán héjakkal történő szépítést. Véleményünk szerint a porcelán héjak felrakása tökéletes megoldást jelent azok számára, akik nem szeretnének további fogszabályzó kezelésen részt venni.

Zománc fejlődési rendellenesség helyreállítása direkt héj technikával

Direkt héj technikával korrigáltuk a zománc fejlődési rendellenességét. Ez és ehhez hasonló fogak esztétikája tökéletesen helyreállítható ezzel a technikával. Fontos tudni, hogy ilyenkor nem kerül sor foganyag eltávolításra. Valójában több prémium tömőanyag réteg kerül szakszerű felhelyezésére a fog felszínére, melyek együttese biztosítja a szép végeredményt.

Teljes száj rehabilitációja fémkerámia pótlásokkal

Teljes száj átalakítása történt fém-kerámia hidakkal, koronákkal. Az eredmény egy hosszabb kezeléssorozat végeredménye, melyek elsődleges célja a tökéletes rágás funkció visszaadása, a teljes száj területén. Sok páciensünk érkezik, régebben készült pótlással, nagyon rossz rágási funkciókkal és nagyon alacsony esztétikájú pótlásokkal. Számukra jelent tökéletes megoldást a teljes száj rehabilitációja, az egészséges rágás funkció visszaállítása, az arcukhoz illő, harmonikus esztétika visszanyerése.

Letört fog ellátása E-max préskerámia héjakkal

Páciensünk letört fogának esztétikai helyreállítása volt a cél. Megoldásként teljesen fogszínű héjakat alkottunk, mely sokáig védik a fogat. Minden infó a letört fogról...

Tág fogrés (diastema) megszüntetése esztétikus préskerámia héjakkal

Páciensünket zavarta egyenetlen mosolya, a felső 1-es és 2-es fogai közti nagyobbacska rés. A doktornő tökéletesen élethű és esztétikus préskerámia héjakat alkotott. A héjak leheletvékonyak és strapabírók, páciensünk legnagyobb örömére. Fogak közti tág rés - diastema...

Hiányzó fogak pótlása fémkerámia híd segítségével

Páciensünk ismét teli szájjal mosolyoghat, mivel hiányzó fogai pótlására fémkerámia hidat kapott. Hiányzó, kihúzott fogak pótlása...

Régi, fémkerámia fogpótlás cseréje alsó fogakon

Páciensünk régi fémkerámia fogpótlását cseréltük le esztétikus fémkerámia hídra. Hiányzó, kihúzott fogak pótlása...

Fogfehérítés és direkt héj

Páciensünk frontfogával volt elégedetlen. Fogfehérítést és direkt héj készítését követően ismét elégedett lehet mosolyával!

Metszőfogak harmonizálása direkt héjakkal

A képeken a felső 2-es metszőfogakat érdemes megvizsgálni: a kis méretű fogakhoz képest a felső 1-es fogak túlságosan nagynak tűntek és a formájuk sem volt kielégítő páciensünk számára. Ezért a 2-es fogak alakját direkt héjak segítségével a mellettük lévő 1-es fogakhoz igazítottuk. Mindez egy ülésben történt, úgynevezett rétegezési technikával, hogy az elkészült héj teljesen élethű legyen. A mosoly így harmonikusabb lett, a páciens legnagyobb megelégedésére!

Koronavírus és fogászati kezelések

A koronavírussal kapcsolatos intézkedésekről bővebben ide kattintva tájékozódhat.

Kérdése merült fel?

Hívjon minket mobilról egy kattintással:

+36 70 942 8789

Az alábbi űrlapot kitöltve is felveheti velünk a kapcsolatot:


    Ezt az oldalt reCAPTCHA és a Google védi!
    Adatvédelmi irányelvek Általános Szerződési Feltételek