Specialitásunk az esztétika

A Mosoly Dental csapata

Fogorvosaink és asszisztenseink - akik esztétikus mosolyt varázsolnak

dr-ozsvar-andrea-1000x1500

Dr. Ozsvár Andrea

fogorvos, esztétikai mosoly specialist, Mosoly Dental fogászat ügyvezető tulajdonosa

2010-ben végeztem a Szegedi Fogorvostudományi Egyetemen. Már tanulmányaim során az esztétikai fogászat felé húzott a szívem, és 2009-ben europai esztétikai verseny megnyerésével megpecsételődött a sorsom, voksomat végérvényesen a mosolyok széppé varázslása mellett tettem le. Azóta is minden évben számos továbbképzésen és tanfolyamon igyekszem mélyíteni a témába illő elméleti és gyakorlati tudásomat, melyet a mindennapokban pácienseink javára kamatoztatok.

Az esztétika mellett elsődleges célom az ember és nem csak a fog gyógyítása, melynek legfontosabb alappillére a jó emberi kapcsolat, kommunikáció és bizalom mind orvos mind páciens részéről. Nagyon fontosnak tartom pontosan megérteni, mi az alapvető probléma, hogy mi is a cél, mert csak így készülhet a gyönyörű, és minden ízében elégedett mosoly.

Mindennapjaim során a szakmai precizitás, profizmus alappillér. Máshogyan nem is lehet csinálni.

Szabadidőmet legszívesebben családommal töltöm, van egy gyönyörű három éves kisfiam, akinek mosolyánál én sem tudok szebbet varázsolni.

Szakterületeim:
Mosoly szépítés, mosoly átalakítás, esztétikailag kimagasló, láthatatlan héjak, koronák, fogpótlások

dr-polyak-orsolya-1000x1500

Dr. Polyák Orsolya

esztétikai fogorvos specialista

Gyermekkorom óta érdekel az emberi szervezet felépítése és működése, mind testi, mind lelki szinteken. Pályaválasztásomkor így terelődtem a fogorvoslás irányába, mivel abban is biztos voltam, hogy manuális szakmát szeretnék választani. Az emberi száj nagyon intim és piciny munkaterület, így a munkám sok alázatot, fegyelmet és pontosságot követel.

Diplomámat a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán szereztem 2010-ben, azóta pedig különböző szakmai továbbképzések rendszeres látogatója vagyok.

Erősségeim közé tartozik a megtartó fogászat és a fogpótlástan, vagyis az esztétikailag kimagasló, funkcionálisan helytálló tömések, fogpótlások (koronák, héjak) elkészítése, gyökérkezelésre szoruló fogak ellátása. Célom a természetes, harmonikus mosoly kialakítása, a rózsaszín esztétika, vagyis az egészséges íny figyelembevételével.Azért szeretem a fogászat ezen részét, mert folyamatos fejlődésre ösztönöz, az esetek és igények sokszínűsége miatt pedig minden probléma megoldása új sikerélményt nyújt.

Bármilyen kezelésről is legyen szó, az első és legfontosabb dolog számomra a fogorvosi székhez kötődő félelmek, a szorongás feloldása, a teljeskörű tájékoztatás és a felmerülő kérdések megválaszolása. Az oldott légkör megteremtése után kerülhet csak sor a fogak kezelésére, gyógyítására. A szükséges terápiák elvégzése után és közben pedig elengedhetetlennek tartom a helyes, egyéni igényeknek megfelelő szájhigiénia elsajátítását, a fog- és szájbetegségek okainak átbeszélését, hogy az elért gyógyult, esztétikus állapotot megőrizzük.

nagy_nikolett

Nagy Nikolett

Mosoly Dental fogászat vezető asszisztense, dentálhigiénikus specialista

2013-ban szereztem meg a fogászati asszisztens végzettségem. Tudásomat rövid időn belül elmélyítettem a fogászat különböző ágazataiban, így szívesen segédkezek általános fogászati és szájsebészeti területen is. Mivel úgy gondolom, hogy mindig lehet tovább fejlődni, ezért rendszeresen képzem magam , aminek egyik lépcsője volt a dentálhigiénikusi végzettségem is.

Munkámban a precizitást, professzionalizmust nélkülözhetetlennek tartom. Pácienseimnek leginkább az egyéni szájhigiéniájuk javításában és a fogászati kezeléseken elért eredmények időtállóvá varázslásában tudok segíteni.

Szabadidőmben, ha tehetem, sokat kirándulok, de ha csendes pihenésre vágyom, nincs jobb az otthon melegében eltöltött óráknál, a vőlegényem és három cicám társaságában.

szucs-adel-1000x1500

Szűcs Adél

dentálhigiénikus, fogászati asszisztens, iTOP specialista

A fogászati szakmába 2011-ben szerencsés véletlenek sorozata által kerültem.

Ahogy elkezdtem dolgozni tudtam, hogy jól választottam. Mindig is éreztem, hogy emberekkel és gyógyítással kell foglalkoznom.

Az általános fogászat mellett szájsebészeti és parodontológiai ismereteimet is bővíthettem az első 5 évben. Ez alatt az idő alatt a fogszabályozásba is betekintést nyertem, ami, azóta is nagyon közel áll a szívemhez.

Szájhigiénikusként fontosnak tartom a gyerek és felnőtt pácienseink számára átadni az egyénre szabott fogmosási technikák és szájápolás praktikák titkait.

Szakmámban a maximumot szeretném adni, ezért folyamatosan képzem magam és részt veszek szakmai továbbképzéseken, konferenciákon.

Szabadidőmben szeretek biciklizni és ha lehetőségem van szívesen felfedezem távoli tájak szépségeit.

Kozmetikai fogászat Budapest V. kerületében

Esztétikus mosoly létrehozására specializálódott, barátságos rendelőnkbe szeretettel várjuk szépülni és gyógyulni vágyó pácienseinket a Váci utca 9. 1/1. címre. Csapatunk a gyönyörű mosoly létrehozására specializálódott. Minden nap arra törekszünk, hogy szép, egészséges és egyben időtálló mosolyt varázsoljuk pácienseink számára. Ezt biztosítja a profizmus és a legprecízebb technikák melyeket folyamatos továbbképzések és tanfolyamok összességén sajátítunk el. Esztétikus mosolyok nálunk minőségi anyagokból, modern eszközökkel készülnek.

Jó hangulat

Mosoly Dental - vagyis kedvesség, megértés, relaxálás. És eltűnik a klasszikus "félelem a fogorvostól".

Precizitás

Az elkészült kezelési tervet részletesen elmagyarázzuk, hogy Ön is tisztában legyen az irányokkal.

Bejelentkezés és rendelés

Orvosaink az esztétikus mosoly specialistái. Szakmai precizitás mellett erős empátiával rendelkeznek, mely biztosítja a jó páciens-orvos viszony létrejöttét. A barátságos hangulatnak köszönhetően hamarabb kialakul a bizalom és legtöbbször eltűnik a szorongás, félelem. Így a precíz munkára is nagyobb figyelem jut, és a nyugodt légkörben harmonikus, és felejthetetlen mosolyok születnek. Specialitásaink Mosoly átalakítás, mosolyszépítés, héjkerámiák, esztétikus koronák és láthatatlan fogpótlások.

Rendelési idő

Hétfő: 09:00 - 15:00

Kedd: 09:00 - 15:00

Szerda: 08:00 - 14:00

Csütörtök: 09:00 - 20:00

Péntek: 09:00 - 16:00

Első alkalommal a pácienseink állapot felmérésen vesznek részt, ahol részletekbe menően történik az alap probléma vizsgálata, átbeszélése. Számunkra fontos, hogy a pácienseink értsék a kialakult helyzet okát és professzionális megoldásait.

Bejelentkezés

Telefonon: +36709428789 -es telefonszámon, vagy Emailben: info@mosolydental.hu Időpontos egyeztetés alapján. Sürgős eseteket igyekszünk mihamarabb ellátni.

Bejelentkezés rendelésünkre 

vagy

Mosoly Dental garancia

Munkánkért felelősséget vállalunk

Fontosnak tartjuk, hogy időtálló munkát végezzünk, és hogy Pácienseink hosszútávon is elégedettek legyenek. A célunk nem az alkalmi eladás, hanem hogy fogorvosi rendelőnk időtálló, stabil minőséget jelentsen a hazai fogászatok palettáján. Ezért ha probléma adódik az általunk készített fogművekkel, mi mindent megteszünk azért, hogy mihamarabb megoldást találjunk.

Garanciát vállalunk az általunk készített fogművekre

 • Esztétikus tömésekre: 2 év
 • Rögzített pótlásokra: 2 év
 • Kivehető pótlásokra: 1 év
 • Implantátum csavarokra: élettartam garancia jár
 • Implantátum felépítményekre, koronákra:2 év

Mi maximális szaktudásunkkal végezzük el kezeléseinket, azonban mindez fikarcnyit sem ér, ha pácienseink napi szinten nem tesznek az egészségükért. Éppen ezért még a kezelések kezdeti szakaszában szájhigiénikusaink megtanítják a megfelelő szájápolási technikák alkalmazását minden kedves páciensünk számára.

A fenti garanciák érvényességének feltétele:

 • félévenkénti ingyenes kontroll vizsgálatokon való megjelenés, valamint
 • megfelelő szájhigiénia és a kezelőorvos/dentálhigiénikus utasításainak pontos betartása.
eszkozok
kezeles

A garancia nem érvényesíthető, amennyiben:

 • a páciens nem jelenik meg a félévenkénti kontroll vizsgálaton
 • a páciens nem tartja be a megfelelő szájhigiéniai előírásokat.
 • a nem rendeltetésszerűn használatból adódóan a fogmű sérül (pl.: balesetek, egyéb külső fizikai behatás, leejtés, stb.) fogsor törés, porcelán sérülés
 • a rendelővel szerződésben nem álló fogorvos, fogtechnikus, vagy egyéb személy által a kezelésbe való beavatkozás vagy az elkészült fogművön való javítási kísérlet esetén.
 • a kezelőorvos javaslata ellenére az éjszakai harapásemelő sínt nem készítteti el, illetve nem hordja, melynek következménye a fogsor túlterheléséből, szorításból adódó korona, betét, tömés leplezés lepattanása/törése.
 • a garancia nem terjed ki a befejezett tömés vagy átadott korona/híd/inlay után szükségessé váló gyökérkezelésre.

Garancia gyökérkezelésekre nem érvényesíthető. A gyökérkezelés az anatómiai eltérések és egyedi variációk nagy száma miatt a leggondosabb fogorvosi beavatkozás mellett sem garantálható 100%-osan.

Az utazás és a szállás költségei nem képezik a garancia részét.

Küldjön nekünk üzenetet!