dr-amir-hossein

Páciens vélemények

Dr. Ashourioun Amir Hossein

Szájsebész

2011-ben végeztem a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán. Országszerte több városban is praktizáltam, de végül Budapest ejtette rabul a szívemet.

2019-ben dento-alveoláris sebészetből sikeres szakvizsgát tettem le a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán, fő szakterületem a szájsebészet és az implantológia.

Szakorvosként már az egyetemi oktatásban is részt veszek. Nagyon jó érzés átadni a megszerzett tudást a hallgatóknak, örömmel veszek részt a következő fogorvos generációk segítésében. Ilyenkor mindig szívesen fogadom a fiatalok visszajelzéseit is, hiszen ezekből mindig tudok tanulni.

A fogorvoslás egy folyamatosan változó és megújuló tudomány, amit csak csapatban lehet kivitelezni. Ebben a csapatban a kollégáknak és a pácienseknek is ugyanolyan fontos szerepük van.

Munkám során az egyik alapvető célomnak tartom megmutatni, hogy a szájsebészet - a közhiedelemmel ellentétben - nem a rombolásról, hanem az építkezésről, az új dolgok megalkotásáról szól. Mérhetetlen kreativitás és összpontosítás kell hozzá, de a végeredményért mindig megéri.

Kulcsfontosságú számomra, hogy pácienseim számára megnyugtató környezetben valósuljon meg a minőségi ellátás. Tapasztalataim szerint a kezelések alatt a stressz megszűntetése, és a feszültség oldása az egyik legfontosabb feladat. Ilyenkor mindig segítségemre siet a humorérzékem, hiszen a nevetés a legjobb orvosság - még a fogorvosi székben is.

Szakterületeim:

  • Szájsebészeti kezelések
  • Fogbeültetés

Kérdése merült fel?

Hívjon minket mobilról egy kattintással:

+36 70 942 8789

Küldjön nekünk üzenetet!


    Ezt az oldalt reCAPTCHA és a Google védi!
    Adatvédelmi irányelvek Általános Szerződési Feltételek