dr_kovacs_sarolta

Páciens vélemények

Dr. Kovács Sarolta

Fogszabályozó specialista szakorvos

Egy gyönyörű mosoly óriási hatással van életminőségünkre. Engem az a megtiszteltetés ért, hogy ennek a megalkotásában segíthetek pácienseimnek nap mint nap. A fogszabályozás ma már túlmutat a fogak egyszerű sorba rendezésén, hiszen az egyéni arcesztétikai követelményeket figyelembe véve kollégáimmal együtt mi mosolyokat tervezünk.

Rezidens képzésem során lehetőségem volt általános fogorvosként is praktizálni, ami szakmai fejlődésem fontos állomása volt. Így egyrészt “teljes képet” kaptam a különféle fogászati problémákról és kezelésükről, illetve méginkább elköteleződtem a fogszabályozás szakterülete mellett.

A “mosolyszobrászat” rendkívül dinamikusan fejlődő területe az orvoslásnak, ezért fogszabályozó specialistaként kiemelten fontos számomra a folyamatos tanulás. Rendszeresen részt veszek hazai és külföldi szakmai továbbképzéseken, hogy elsajátíthassam azokat az innovatív technikákat, amikkel a lehető legrövidebb idő alatt a legszebb mosolyokat alkothatom meg.

Hiszek az időtálló minőségben és az egyediségben, és jól tudom, hogy hónapokra, akár évekre kapcsolatba kerülök pácienseimmel. Ezeket az elveket követem a munkám során, sőt, az egész életemben. Környezettudatosan élek és dolgozom, azaz igyekszem olyan életmódot folytatni, amely tekintettel van környezetünkre, vagyis nem csak a pácienseim fogait óvom, védem – hanem egyúttal a Föld természeti kincseit is.

Weboldalam: ksfogszabalyozas.hu

Kérdése merült fel?

Hívjon minket mobilról egy kattintással:

+36 70 942 8789

Küldjön nekünk üzenetet!


    Ezt az oldalt reCAPTCHA és a Google védi!
    Adatvédelmi irányelvek Általános Szerződési Feltételek