logo-velemeny

"Köszönöm szépen Dr. Utassy-Horváth Míra doktornőnek a kezelést, mindig nagyon professzionálisan és körültekintően dolgozik! 🙂 Mindemellett nagyon kedves is, ha bármilyen kérdés felmerül, készségesen segít. Az új rendelő nagyon szép lett, mindig kellemes fogászati élményben van részem, akárhányszor itt járok."

Zima Tímea
logo-velemeny

"Nagyon örülök, hogy rájuk találtam. Mindenki hihetetlenül kedves volt, a rendelő központi helyen van és gyönyörű. Mint sokan mások, én is félve megyek fogorvoshoz a korábbi rossz tapasztalatok miatt, de ez volt az első fogorvosi élményem, ami nem okozott traumát. 😀 A végeredmény is nagyon szép és természetes lett. Nagyon köszönöm! Maximálisan meg vagyok elégedve! :)"

Németh Viki (Google)
dr-andras-hunyadi-dora-kis

" Hosszadalmas keresgélés után találtam rá a Mosoly Dental Kozmetikai Fogászatra. Gyönyörű fogakról álmodtam....es itt mindent meg is kaptam egyben:
gyönyörű mosolyt, barátias hangulatot, kellemes személyzettet, pontos időzitést. Külön köszönettel Dr. András-Hunyadi Dóra doktornőnek, kedvességéért, hihetetlen precizitásáért, kiméletes kezeléséért és a csodálatos Eredményért. Szivből, őszintén tudom ajánlani ezt a klinikát.”

Ildiko Hamorova (Google)
dr-andras-hunyadi-dora-kis

"Már gyerekkorom óta volt bennem egy olyan gátlás, frusztráció - hogyha mosolyognom kellett nyitott szájjal, rosszul éreztem magam..azon tűnődtem mindig, hogy találhatok e valaha olyan orvost, aki el tud kápráztatni egy megoldással. 

A Mosoly Dental volt az, aki a gördülékeny, profi kommunikációjával megfogott..nagyon szimpatikusak voltak a visszajelzések, amiket páciensek írtak! Sőt, nem kellett külföldről hazajönnöm, hogy felállítsanak egy kezelési tervet, és hatalmas köszönet ezért! Meg kell hagyni, fél évvel előre megkaptam a kezelési tervem és egyetlen egy aspektusa sem volt, ami máshogy alakult.. Kommunikációban Top 1!!!

Dr. András-Hunyadi Dóra volt a kezelőorvosom, porcelán héjakat készített nekem. Szakmaisága messze túl ragyog mindent! Nem is kívánhattam volna jobbat, nem volt sosem hiányérzetem!

Tetszik a megnyerő, tapintatos, tényleg bámulatos, elbűvölő személyisége! Mindig mosolyt csal az ember arcára, még akkor is ha nem szeretnéd! 🙂

Kívánom, hogy mindenki álmát valósítsa meg, mert az enyémet sikerült! 

Fáj a szívem, hogy vége a kezelésemnek! 

Legjobbakat kívánom a csapatnak! ”

Gabriella (e-mail)
dr-andras-hunyadi-dora-kis

" Doktor nő a legprofibb. Pontos, precíz, lelkiismeretes és maximalista. Megnyugtató a mindig mosolygó, nyugodt személyisége. Hálás vagyok, hogy megtaláltam azt a fogorvost, akinek a székébe nem félve ülök be, mert 100%-ban bízok benne.✨😊”

Kovács Nikoletta (Facebook komment)
OA-kis
"Nagyon szépek lettek, de nem csak ebben profik, hanem mindenben, csak ajánlani tudom őket!Engem dr. Ozsvár Andrea kezelt és elképesztő módon mentette meg a mozgó hidamat amit azt hittem hogy ebből csere lesz, mert elengedte egyik oldalon a ragasztó. Nem kis munkával sikerült leszednie és a lényeg vissza ragasztotta! A fogkő eltávolítást Orovecz Évi végezte. Nagyon profi munka volt és nem mellesleg nagyon kedves is.Csak ajánlani tudom őket aki megbízható kedves fogorvoshoz szeretne járni és még egy itt nem kell félni!"
Banai Anikó
OA-kis
"Nagyon-nagyon köszönöm, tényleg nem tudom elégszer megköszönni azt a precíz, pontos, alapos és gyönyörű munkát, amit Dr. Ozsvár Andreának és csapatának köszönhetek!! Csodálatos direkthéjakat készítettek nekem és annyira természetes lett a végeredmény, hogy még a legjobb barátaim sem tudták azonnal megmondani mi változott rajtam!! Tényleg nagyon hálás vagyok, végre megtaláltam azt a fogászatot, amit sosem cserélnék le."
Váradi Tímea
logo-velemeny
"Hálásan köszönöm a Mosoly Dentálnak, hogy visszaadták az önbizalmam egy gyönyörű és egészséges mosollyal. Külön élmény volt "együtt dolgozni", tervezni, látni a változást lépésről lépésre, ismerni minden részletet, a miérteket.. , s ahogy már mások is.. levakarhatatlan a mosoly az arcomról.. Gratulálok!"
Kányi Kata (Facebook)
OA-kis
"A legjobb hely ahol életemben voltam. Mindenki nagyon kedves és segítőkész. Én nem szerettem eddig fogorvoshoz járni, és azt hiszem a többség ezzel így van, de ez már megváltozott. Ozsvár doktornőhöz, mindig nagyon szívesen megyek. Figyelmes és empatikus, emellett pedig kiváló szakember. Csak ajánlani tudom."
Bokor István
OA-kis
"...nàlam is a Doktornö az egyik álmomat valósította meg, azota újra önbizalommal merek mosolyogni! Nagyon örülök, hogy Dr Ozsvàr Andrea Doktornőt vàlasztottam oda- vissza 2800 km -t vezettem le, hogy Ő tegye rendbe a fogaimat, amit màr reménytelennek gondoltam és mégis megmentette a saját fogaimat, gyönyörű szép mosolyom lett!   Nagyon hàlàs vagyok Önnek Doktornő, minden elismerésem az Öné és kiváló csapatáé!  "
Renczés Éva
OA-kis
"Sok pozitìv visszajelzést kaptam,hogy milyen szépek lettek a fogaim. Valóban. Köszönöm Dr.Ozsvàr Andreànak és csapatànak. Andrea nagyon kedves és alapos. Mindig a legjobb megoldàst próbàlja megtalàlni és abszolút figyelembe veszi a pàciens igényeit is. Nekem szimpatikus volt,hogy a kezelések időpontjàt be tudtàk tartani.Szinte soha nem kellett vàrakoznom és ami még fontos, hogy fàjdalommentesek a kezelések."
Bognár Brigitta
Dora-kis

"Dr. András-Hunyadi Dóra doktornőhöz volt szerencsém, borzasztóan kedves, figyelmes, korrekt volt, és úgy általában az egész rendelő nagyon jó hangulatú. Egy élmény volt, szinte sajnálom, hogy nem kell gyakrabban fogorvoshoz járnom 🙂 Mosolyogva jöttem el, hűek a névválasztáshoz!"

Fábián Zsófia Eszter
logo-velemeny
"Köszönöm szépen a csodálatos munkát, nagyon boldogan térek ide vissza. Sikerült minden álmomat megvalósítani. Profi csapat 😊❤️"
Kiss Klaudia (Facebook)
Dora-kis

"Először is, nagyon hálás vagyok Dórinak és az egész csapatnak, hogy végig közvetlenek és nagyon kedvesek voltak. Egyszer sem mentem félve egy időpontra sem, hiszen tudtam, hogy a legjobb kezekben leszek. Összetett fogászati problémákat kellett kezelni, melyeket Dóri gond nélkül megoldott, és nagy örömömre, egy gyönyörű, új mosolyom is lett a kezelés végére. Hosszú folyamat volt, de mindenképpen megérte, egy nagyon profi csapat dolgozik itt. Hatalmas köszönet illet mindenkit, és külön Dórit is, amiért végig csinálta a kezelést és egy nagy álmomat váltotta valóra, hogy tudok magabiztosan mosolyogni. Köszönöm még egyszer! :)"

Simon Csabi
logo-velemeny

"Hihetetlen kedves a csapat, egy részemről horrorisztikusnak vélt foghúzás helyett egy gyors, teljesen fajdalommentes, nevetéssel fűszerezett kezelést kaptam. Nagyon köszönöm ezt a lelkiismeretes hozzáállást mindenkinek😊"

Gelbmann Krisztina (Facebook)
Dora-kis

"Gyerekkorom óta rettegtem a fogászatokon. Aztán rátaláltam Dr. András-Hunyadi Dóra doktornőre. Akik hasonlóan félősök, azoknak különösképpen ajánlom a Doktornőt. Hogy oldja a feszültséget a betegekben, jó hangulattal vonja el a figyelmet a vizsgálatról. Roppant figyelmes, közvetlen és nagyon alapos. Mindig figyel a betegre és érthetően magyarázza el, mi is fog történni. Törekszik minél precízebben és fájdalommentesen végrehajtani a kezelést. Köszönjük, hogy van nekünk drága Doktornő! :)"

Vass Viktor
Dora-kis

"Az első olyan fogorvosi rendelő, ahova szívesen járok. Dr. András-Hunyadi Dóra csupa mosoly, abszolút profi doktornő, magabiztos, és kedves, az érzéstelenítés királynője. 🙂 Nincs felesleges beavatkozás, Minden esetben az történt, amit korábban megbeszéltünk. Nagyon elégedett vagyok."

Svraka-Gévai Júlia
logo-velemeny

"Nagyon szuper a körülmény, és nagyon szuper ahogyan dolgoznak, ügyesek és precízek!"

SonicOnBox (Google)
logo-velemeny

"Gyerekkorom óta problémásak voltak a fogaim, főleg az első kettő. A legjobb döntést hoztam meg amikor a Mosoly Dental csapatát felkerestem. Precíz, szuper kedves csapat. Ezer hála és köszönet Dr. Kovács Saroltának és Ozsvár Andreának, hogy ők kísértek végig ezen az úton. 😊🥰 (Azóta levakarhatatlan a mosoly az arcomról..😍) Köszönöm!!"

Szegedi Luca (Facebook)
logo-velemeny

"Mind a négy doktornőhöz volt már szerencsém. Eleinte meglepő volt a precizitás és odafigyelés, amivel dolgoznak. Mára megszoktam, és a múltkor már majdnem el is aludtam a székben, miközben kezeltek... olyannyira nagy bizalom alakult ki részemről. Nem is mennék már máshova, és örülök, hogy eljutottam hozzájuk!"

Kerek András (Facebook)
OA-kis
"Életem legjobb fogorvosa, minden félelmem amit a fogászat iránt éreztem huss elszállt, mikor beültem a székébe. Roppant lelkiismeretes szuper csapat dolgozik itt. Csodálatos mosolyt varázsoltak nekem. Csak ajánlani tudom mindenkinek.😍❤️"
Oláh Ilona (Instagram)
logo-velemeny
"Fantasztikus hely. Bátran ajánlom mindenkinek dr. Ozsvár Andreát és csapatát."
Horváth Orsi (Google)
logo-velemeny
"Elképesztő szakértelem, kedvesség és bizalom árad minden ott dolgozóból. Mindenkinek bátran ajánlom, akinek eddig fogorvos fóbiája volt, itt garantáltan elmúlik majd! 🙂 ;)"
Béres Fanni (Google)
logo-velemeny
"A legkedvesebb és legprofibb szakemberek, akikkel eddig találkoztam.🥰 Korábban nagyon féltem a fogorvostól, de mostmár több órás kezelést is simán kibírok, nekik köszönhetően. Szívből ajánlom őket mindenkinek, máshova már nem is mennék!💕"
Szedmák Alíz (Facebook)
logo-velemeny
"Köszönöm szépen a gyors és szakszerű ellátást. A rendelő közvetlen és jó hangulatának köszönhetően, már az első alkalommal elszállt minden aggodalmam!:)"
Juhász Dániel (Google)
logo-velemeny
"Köszönöm a gyors és fájdalommentes ellátást. Szonja doktornő nagyon kedvesen és szinte észrevétlenül húzta ki a problémás bölcsességfogam és implantált egy másik fogam helyére egy ülésben. Sajnos rossz tapasztalataim voltak egy másik helyen végzett bölcsességfog eltávolítása után, de itt nem volt 1 óra az egész.Megkönnyebbülve és mosolyogva hagytam el a rendelőt.Köszönöm :)"
Galambos Szilveszter (Google)
logo-velemeny
"Évek óta páciens vagyok a Mosoly Dentálban, nem véletlenül: a precízitás mellett, figyelmesség, igényesség és kedvesség fogad. Andi majd egy évtizede a fogorvosom, végtelenül nyugodt a kisugárzása, figyelmes és empatikus szakember. Adél szintúgy régóta a dentálhigiénikusom, nagyon családias és bizalmas légkörben érzem magam nála, mialatt a fogaim szépülnek a kezei alatt. A rendelőben modern kezelésekben részesülhetek. Mind emberként, mind szakemberként maximálisan elégedett vagyok és jó szívvel ajánlom a csapatot."
Timár Márta (Google)
OA-kis
"A Mosoly Dentalt mindenkinek ajánlom! Mielőtt A Mosoly Dentalba kerültem volna, 3 x is konzultáltam máshol, más fogorvossal - egyikük sem volt képes előállni egy megnyugtató kezelési tervvel. Dr. Ozsvár Andrea doktornőnek viszont egyből és meggyőzően mondta, meg tudja oldani, és fogtechnikusa is képes lesz majd eltalálni a korona pontos színét. Így is lett. Már decemberben jártunk, de sűrű időbeosztásuk ellenére a Mosoly Dental csapata sikeresen le tudta bonyolítani az összes kezelést még karácsony előtt! Dr. Ozsvár Andrea és munkatársai igazi profik, értenek a szakmához. Fájdalommentesen, jó hangulatban dolgoznak. Az eredmény szép és természetes lett, pont úgy, ahogy elképzeltem. Köszönöm szépen!😍"
Sütő Liza (Google)
logo-velemeny
"Fogszabályozást, valamint a metszőfogaimat kellet kipótolni. A kép megmutatja, amit csatoltam, hogy milyen munkát végeztek! Még egyszer köszönöm 😇 Csak ajánlani tudom őket, kellemes fiatalos hangulat van a rendelőben. Szakmailag is nagyon rendben vannak, precíz csapat!"
Kalmár Ádám (Facebook)
logo-velemeny
"Amíg nem jártam a Mosoly Dental Fogászati rendelőben, nem is tudtam elképzelni, hogy létezik olyan fogászati beavatkozás, ami fájdalom és félelem nélkül jár. Dr. Ozsvár Andrea doktornő és kedves munkatársai tudásának és nyugodtságának köszönhetően, maximális bizalommal és félelem nélkül megyek minden egyes kezelésre. A precíz, lelkiismeretes kezelések mellet a fantasztikus hangulatot is megemlíteném! Hatalmas köszönettel tartozom a Mosoly Dental-nak! Ez az a fogorvosi rendelő, amit mindenkinek tiszta szívvel ajánlok!"
Fajka Anikó (Facebook)
OA-kis

"Mindenkinek ajánlom! Andrea kezei között nem félek, nagyon kedves, alapos, évek óta kezeli a fogaimat! 😍"

Szilágyi Erika (Facebook)
logo-velemeny

"Először jártam ma itt, de innentől csak ide fogok járni 🙂 nagyon rendesek ,fájdalommentes volt a kezelés barátságos csapat mindenkinek szívből ajánlom őket :)"

Solymosi Laci (Google értékelés)
OA-kis
"Kedves, türelmes, ügyes, bizalmat árasztó csapat, mindenki egytől egyig nagy alázattal végzi a munkáját. Dr Ozsvár Andreához évek óta járok. Nyugodt, pozitív, mosolygós, közvetlen személyisége az első percben megfogott. Figyelembe veszi az embert, minden kérdésre türelmesen válaszol. Az egyéni érzékenységekre, félelmekre mindig talál megoldást. Rendkívül precíz, egyszerűen profi. A kezelésekre úgy érkezem, mintha baráti körbe mennék. A mosolyom olyan lett, amilyenre mindig is vágytam. A legjobb lekiismerettel tudom ajánlani őket. A very kind, patient, skillful, trusting team, everyone is doing their job with a great humility. I have known Dr Andrea Ozsvár for several years. Her calm, positive, smiling, direct personality impressed me in the first minute. She considers the person, patiently answers all the questions. There is always a solution to individual sensitivities and fears. Extremely precise, simply professional. I come to the treatments as if I were in a circle of friends. My teeth look as I always wanted, the result speaks for itself. I can highly recommend them to everybody."
Mizsei Márta (Facebook)
OA-kis
"Drága Mosoly Dental Csapata! Hálás vagyok a sorsnak, hogy ilyen szuper és szakmailag profi embereket ismerhetek a Ti személyetekben! Réges-rég egy rettegés volt nekem mnden fogászati ellenőrzés... De ez már a múlté, amióta Andit megismerhettem! Elképesztően jó fogorvos és mellette nagyon klassz, megnyugtató kisugárzása van. Szívből ajánlom mindenkinek!!!"
Schádi Bianka (Instagram)
logo-velemeny

"Mosolygósak, kedvesek, precízek, szakmailag kifogástalanok 👍"

Katalin Kontra-Tremmel (Google értékelés)
logo-velemeny

"Szívből ajánlom! Többféle fogászati kezelésen voltam, és abszolút elégedett vagyok az eredménnyel. Maximális kedvesség, precizitás, rugalmasság és türelem volt minden alkalommal! Köszönöm!"

Fazekas Linda (Facebook)
logo-velemeny

"Szuper hely!😉 Megbízható orvosokkal!"

Perecsényi Boglárka (Facebook)
logo-velemeny

"Barátságos, kedves, profi csapat, bátortalanoknak, izgulósoknak különösen ajánlom ☺️"

Körmendi Rita (Facebook)
logo-velemeny

"Kedves, megbízható csapat. Precíz munka. Bátran ajánlom mindenkinek!!😊"

Kántor Klaudia (Facebook)
OA-kis
"Lelkiismeretes, ès vidàman megy az ember a fogorvoshoz mert fájdalmat se érez és nincs benne semmi feszültség mint általàban a fogorvosnál szokott lenni. Úgy működnek mint egy kis család ès magas a színvonal.☺ "
Pere Györgyné (Facebook hozzászólás)
OA-kis
"Andreát évekkel ezelőtt ismertem meg. A fogorvos egy nagyon bizalmi dolog. Nekem az Ő személyében sikerült megtalálni a legjobbat. Alázatos, kedves, nagyon figyel a páciensre. A Mosoly Dental teljes csapatát jó szívvel ajánlom mindenkinek.  Nagy szakmai tudású, vidám, kedves, lelkiismeretes emberek. Az én és a családtagjaim, barátaim fogai már a legjobb kezekben vannak.  "
Nagy Bori
logo-velemeny
"A fogászat azért nem az a hely, ahová az ember lánya szívesen járna. Megjártam egy pár helyet, de most maradok is. Megnyugtató a szakmai tudásuk, végtelenül lelkiismeretesek. Egyszóval legyen ez a reklám helye.. mert profi a csapat kedvesek és viccesek is.. csak ajánlani tudom mindenkinek."
Oláh Erika (Facebook)
OA-kis
„Férjem és magam nevében mondhatom Ozsvár Doktornő rendelőjébe lépve kedves orvos és asszisztens vár. A kezelések alatt biztonságban érezzük magunkat mindenről tájékoztatást kapunk mi történik a beavatkozás során. A Doktornő empatikus, tapasztalt, maximalista magával és munkájával szemben. Mindenkinek ajánljuk aki jó szakmai kezekben szeretné tudni magát. Üdvözlettel:"
S. B. Andrea
logo-velemeny

"Egyszerűen szeretek fogorvoshoz járni, mióta doktornő és csapatával találkoztam!❤️ ”

H. Attila
logo-velemeny

„Köszönöm szépen a türelmes és alapos munkát és a fehér, amalgámtól mentes fogakat! 🙂 Körülbelül egy éve kezdtek megrepedezni és letörni az amalgámmal tömött fogaim. Ekkor kerestem sürgősen fogorvost Budapesten és kaptam meg a Mosoly Dental fogászat elérhetőségét. Az elmúlt időszakban sor került minden amalgám tömésem eltávolítására, és azok pótlására, szép, szinte észrevehetetlen, fehér töméssel. Ehhez egyaránt szükséges volt több fogam felépítése és egy gyökérkezelés is. A kezelés számomra egy nagyon pozitív élmény volt, hiszen barátságos légkör fogadott, és idáig semmilyen panaszom nem volt a kezelt fogaim miatt. Egy dolgot szeretnék feltétlenül kiemelni: a türelmességet, hiszen ha szükséges volt, tízszer ellenőriztük, hogy magasnak érződik-e még a fogtömés. Köszönöm szépen még egyszer!"

G. Friderika
logo-velemeny

„Kedves, vidám, profi csapat!"

Makai Noémi (Facebook)
logo-velemeny

„Gondoskodó kezekben, a legnagyobb körültekintéssel! 💜"

Ozsvár Noémi (Facebook)
OA-kis

"Közel egy éve kezdtem el járni a doktornőhöz. Nagyon rossz állapotban voltak a fogaim és a fogínyem is csúnyán be volt gyulladva. Korábban sok negatív élmény ért a fogászati kezelésekkel kapcsolatban , így mindig elódáztam a fogaim megcsináltatását. Már az első alkalommal minden félelmem megszűnt. A doktornő megnyugtató kisugárzása ,empátiája kedvessége azt eredményezte, hogy félelem nélkül ültem be a fogorvosi székbe .Ez így is maradt minden kezelés alkalmával. Teljes alapossággal mérte föl a kezelendő fogakat. A kezelések elkezdése előtt mindig megbeszéltük annak folyamatát , a felmerülő kérdéseimre részletesen válaszolt. Olyan jó volt megélni,hogy én mint páciens vagyok a középpontban a kezelések során. Tudtam, hogy a doktornőnél jó kezekben vagyok. Semmi fájdalmat nem éreztem a kezelések során. A végeredmény: tiszta, egészséges fogak, szép rózsaszín íny. Most már merek újra mosolyogni. A doktornő szakmai hozzáértése és profizmusa számomra azok a tulajdonságok, amik miatt maximálisan elégedett vagyok vele. Nekem Ő legjobb FOGORVOS. Örülök, hogy megtaláltam Őt. Hálás vagyok neki, hogy Ő kezeli a fogaimat. Bátran ajánlom Őt mindenkinek."

M. Gabriella
logo-velemeny

„Kedvesek felkészültek nem fáj! Szeretem őket!"

Szabó Kinga Kiara (Facebook)
OA-kis

"Emlékszem, mikor legelőször jártam a rendelőben, nagyon féltem, de miután konzultáltam Ozsvár doktornővel, minden félelemem elmúlt. Fantasztikus volt, ahogyan Andi professzionálisan elvégezte a kezeléseket, és mindent lépésről-lépésre elmagyarázott. Az plusz élmény volt számomra, hogy Niki és Andi megtanították nekem, hogy hogyan tudom megőrizni fogaim épségét. A végeredménnyel maximális elégedett vagyok, szinte felismerhetetlen, hogy melyik fogamon történt beavatkozás. Nagyon hálás vagyok a Mosoly Dental csapatának, úgy érzem, hogy nem csak kiváló szakembereket ismerhettem meg, hanem nagyon jó barátokra is szert tettem. Azóta minden ismerősömnek őket ajánlom."

F. Tímea
logo-velemeny

„Kedvesek, figyelmesek, profik. Csak ajánlani tudom mindenkinek 😊"

Oláh Sándor (Facebook)
logo-velemeny

„csodacsapat! szuperprofik es szuperkedvesek✨"

Nyul Toth (Facebook)

Kérdése merült fel?

Hívjon minket mobilról egy kattintással:

+36 70 942 8789

Az alábbi űrlapot kitöltve is felveheti velünk a kapcsolatot:


    Ezt az oldalt reCAPTCHA és a Google védi!
    Adatvédelmi irányelvek Általános Szerződési Feltételek